Flytning af klaver

Sikker flytning af dit klaver

Du får omfattende erfaringer, “know-how” og særligt udstyr til en sikker flytning af dit klaver hos H.C. Andersens Flyttefirma. Vores flyttemænd er eksperter i tunge løft og ved præcis, hvordan de skal afmontere og emballere dit klaver, inden de transporterer det sikkert til dit nye hjem.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » 
 3. Flytteservice
 4.  » Flytning af klaver

Flere års erfaring med klaverflytninger

Sådan gør vi din klaverflytning til en god historie

Når du skal have hjælp til flytning af et klaver, flygel eller andre tunge ejendele, er det afgørende, at du vælger et flyttefirma, som har erfaringen og ekspertisen til at klare de helt tunge opgaver. Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi både eksperter i tunge løft og i at passe ekstra godt på uerstattelige ting. Vi ved præcis, hvordan vi skal håndtere dit klaver på en sikker og professionel måde.

Vi sørger for at emballere dit klaver, så det er sikret mod skrammer og ridser. Derefter får vi det transporteret sikkert af vores professionelle flyttemænd, som både er erfarne og ansvarsbevidste chauffører. Til sidst sørger vi for, at dit klaver kommer godt og sikkert på plads i sit nye hjem.

Få et uforpligtende tilbud på flytning af dit klaver i dag. Ring til os på 28 88 88 80 eller udfyld formularen til højre.

 

Vi har alt udstyr til flytning af dit klaver

Udover omfattende erfaring og ekspertise, er vi også et flyttefirma, som har udstyret i orden. Vi kan flytte klaverer i alle størrelser på en sikker og forsvarlig måde.

Bæreseler er fast inventar i alle vores flyttebiler, og dem bruger vi jævnligt til at klare forskellige tunge flytteopgaver. Vi har mange gode flytteoplevelser bag os, hvor vi har brugt bæreseler til flytning af klaverer og diverse specielle møbler i massivt træ, som kræver en særlig håndtering og “know-how”.

Hvis der er behov for en flyttelift til opgaven, er vi også din redning. Med vores flyttelift klarer vi nemt flytningen af dit klaver, uanset om det befinder sig i stuen eller på 5. sal.

Se mere om vores flytteudstyr her.

 

Du er fuldt forsikret hos os

Følelsen af tryghed er utrolig vigtig, når du overlader dine ejendele i hænderne på andre – især når det drejer sig om et klaver, som ofte ikke “kun” har en stor økonomisk værdi, men også en uerstattelig affektionsværdi.

Det er vi fuldt ud bevidste om hos H.C. Andersens Flyttefirma og du kan derfor trygt overlade dit klaver i vores professionelle hænder. Når du vælger os som dit flyttefirma, er du nemlig garanteret den bedste faglige ekspertise, hvor vi har et konstant fokus på din tilfredshed. Du kan have ro i maven og vide, at dit klaver bliver håndteret forsvarligt af nogle af de mest professionelle og kompetente flyttemænd i branchen.

Skulle der mod forventning ske et uheld, er du fuldt forsikret hos os i henhold til forsikringsloven. 

Billede af Danny fra HCA

Landsdækkende klaverflytning

Uanset hvor i landet du befinder dig, kan vi klare flytningen af dit klaver. Vi er nemlig et landsdækkende flyttefirma, som håndterer opgaver med tunge løft over hele landet. Hvad end dit klaver står på Sjælland, Fyn eller i Jylland er vores flyttemænd klar til at give dig den bedste service og en god flytteoplevelse.

Det gælder også uanset, hvor dit klaver skal transporteres hen – om det er på tværs af landet eller endda til udlandet. Vores flytninger kender ingen grænser, og derfor står vi altid klar til at flytte dit klaver og andre tunge ejendele til det store udland.

Med vores store ekspertise indenfor langdistanceflytninger kan du være sikker på, at dine ejendele bliver håndteret på den mest forsvarlige og professionelle måde.

Læs mere om hvad vi tilbyder indenfor langdistanceflytninger.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Du kan opbevare dit klaver hos os

   Har du brug for midlertidig opbevaring af dit klaver? Udover professionel og sikker klaverflytning tilbyder H.C. Andersens Flyttefirma også opbevaring i vores eget lager, hvis du skulle have behov for det.

   Et klaver kan være en svær størrelse at finde plads til, hvis man står i en situation, hvor overgangen fra gammel til ny bopæl ikke forløber helt gnidningsfrit. I en sådan situation, er det en god idé at få klaveret transporteret og opbevaret forsvarligt, indtil det nye hjem er klar til at tage imod det. Vi sørger ikke kun for selve flytningen af dit klaver, men også for at det bliver opbevaret på den sikreste måde.

   Dit klaver vil stå trygt i vores opbevaringslager, som er:

   • Videoovervåget
   • Alarmsikret
   • Fugtsikret
   • Beskyttet mod skadedyr

   Når tiden er inde, sørger vi for at dit klaver kommer sikkert på plads i din nye bopæl, så du blot kan læne dig tilbage og nyde resultatet af en god flytteoplevelse.

   Udfyld formularen til højre eller ring 28 88 88 80 og få en uforpligtende snak om dit behov for flytning af klaver og evt. opbevaring.

   Se mere om hvad vi tilbyder inden for opbevaring her.

   Flytning af klaver
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Skal vi ringe dig op?

   Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd