Flyttekonsulent

Få det fulde overblik over din flytning

Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi gratis råd og vejledning i forbindelse med din flytning. Alt, du skal gøre, er at booke et møde med vores flyttekonsulent. Så hjælper vi dig med at få overblik over en proces, der ellers hurtigt kan blive overvældende og uoverskuelig.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » 
 3. Totalløsning
 4.  » Flyttekonsulent

Book et gratis møde med vores flyttekonsulent

Selvom man føler, at man har overblik, så kan en flytning hurtigt gribe om sig. Det, der kun skulle have taget en eftermiddag, fortsætter pludselig til langt ud på natten. Flytterodet hober sig op, og man mister hurtigt det overskud, man ellers syntes man havde.

Sådan en oplevelse kan tage glæden ud af enhver flytning, og det vil vi gerne sørge for ikke sker for dig. Derfor har du hos H.C. Andersens Flyttefirma mulighed for at booke en flyttekonsulent, der forud for din flytning kan give dig det fulde overblik over processen. Ganske gratis. På den måde undgår du unødige komplikationer.

Vi sender en flyttekonsulent ud til dig, som nemt og hurtigt overskuer situationen og hjælper dig med at planlægge din flytning bedst muligt. Vores flyttekonsulent har mange års erfaring med flytning for både private og erhverv, der gør dem i stand til hurtigt at danne et realistisk billede af omfanget af din flytning.

Billede af Danny fra HCA

Lad os vurdere din flytning

Det er vores mission at gøre din flytning til en god oplevelse, og derfor vil vores flyttekonsulent sørge for at vurdere den bedste løsning til din flytning. Så slipper du for både besvær og ubehagelige overraskelser undervejs.

Vores flyttekonsulent vil bl.a. vurdere:

 • Hvor mange flyttekasser der skal bruges
 • Hvor stor en flyttebil der skal bruges – og om der evt. skal bruges flere
 • Hvor mange flyttemænd der skal til, for at flytningen glider nemt
 • Om der er inventar, der kræver særligt flytteudstyr
 • Om nogle af vores ekstra services ville være særligt relevante i forhold til din flytning
 • Hvor lang tid flytningen vil tage
 • Hvor meget den samlede flytning kommer til at koste

Samtidig står vores flyttekonsulent også klar med gode råd og vejledning og svarer naturligvis også gerne på evt. spørgsmål, du måtte have i forhold til flytningen. Din flytning knyttes dermed også til en specifik flyttekonsulent, som følger projektet fra start til slut.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder en fuldstændig løsning i forbindelse med din flytning. Når du booker et møde med vores flyttekonsulent, vil du derfor også modtage et uforpligtende tilbud. Det er vores flyttekonsulents fornemmeste opgave at sætte sig ind i dine ønsker og vejlede dig derefter. Derfor vil det tilbud, flyttekonsulenten udformer, også være specifikt tilpasset dine behov, så du på forhånd kender både prisen og omfanget af flytningen.

Lader du os hjælpe dig igennem din flytning på denne måde, garanterer vi dig til gengæld en god oplevelse. Uanset om der er tale om en privatflytning eller en erhvervsflytning. Vores flyttekonsulent er fuldt ud kvalificeret til at koordinere begge dele og vejlede både private og erhverv.

Læs mere om privatflytning og erhvervsflytning her.

Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med din flytning? Så kontakt os på tlf. 28 88 88 80 og book en flyttekonsulent. Vi vil meget gerne hjælpe dig. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Du er i trygge hænder hos vores flyttekonsulent

   Når vores flyttekonsulent ankommer til adressen, hvor der skal flyttes fra, vil han eller hun først og fremmest danne sig et overblik over lokationen og inventaret. Derefter gennemgår flyttekonsulenten flytningen sammen med dig og giver dig et overblik over situationen og dine muligheder.

   H.C. Andersens Flyttefirma har været igennem flytteprocessen mange gange før, og vi står klar med mange gode råd, som i sidste ende kan spare dig for en del tid og spekulation. Vi tilbyder naturligvis gerne at stå for hele flytningen for dig, men vores flyttekonsulent vil først og fremmest give dig et overblik over dine behov og vejlede dig mod den bedst mulige løsning.

   Flyttekonsulenten hjælper dig bl.a. med gode råd til, hvordan du pakker dine ejendele forsvarligt ned, og vejleder dig i forhold til hvilke af vores services, der bedst muligt tager hånd om dine behov. Samtidig besvarer han eller hun også gladeligt eventuelle spørgsmål, du måtte have i forhold til flytningen eller vores services.

   Gode råd og vejledning

   Vores dygtige flyttekonsulent står altid klar med gode råd til din flytning. Det betyder, at du som kunde kan føle dig i trygge hænder. Uanset om du vælger at lade os flytte for dig, eller du ønsker at stå for det meste af flytningen selv.

   Vi har mange års erfaring med at flytte, og derfor kender vi også til de mange potentielle problemer, der kan dukke op i løbet af en flytning. Problemer som du måske ikke nødvendigvis selv har tænkt over. For at sikre at din flytning bliver en god oplevelse, har vi derfor stillet vores erfaring til rådighed for dig i form af vores dygtige flyttekonsulent.

   Når du booker en flyttekonsulent hos os, vil du opleve at din flytning bliver mere enkel og mindre tidskrævende for dig. Så du har tid til at koncentrere dig om andre ting. Det er blot et af vores mange tiltag i vores bestræbelse på at gøre din flytning til en god historie.

   Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med din flytning? Så kontakt os på tlf. 28 88 88 80 eller skriv til os på info@hc-a.dk og book en flyttekonsulent. Vi vil meget gerne hjælpe dig!

   Flyttekonsulent
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd