Erhvervsflytning

Gør jeres erhvervsflytning til en god historie!

Når I vælger H.C. Andersens Flyttefirma får I professionel hjælp til jeres erhvervsflytning. I kan være sikre på, at vi tager godt hånd om jeres inventar, og hurtigt og effektivt foretager flytningen.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » Erhvervsflytning

Professionel service til jeres erhvervsflytning

Har I brug for en erhvervsflytning? Så skal I vælge et flyttefirma, som klarer jeres erhvervsflytning sikkert og effektivt, så I hurtigt kan komme på plads og genoptage arbejdet.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma håndterer vi over 1000 erhvervsflytninger om året og står klar til at hjælper jer med al vores ekspertise. Vi flytter jævnligt for både større og mindre virksomheder, og har mange års erfaring i at koordinere større flytteprojekter, og vi vil også gerne klare jeres erhvervsflytning.
Se vores priser på erhvervsflytning her.

Vi kan stå for hele jeres erhvervsflytning – lige fra nedpakning til total opsætning i de nye erhvervslokaler. Vi tilbyder naturligvis også at arrangere rengøring af de fraflyttede lokaler.
Læs mere om vores ekstra services her.

erhvervsflytning

Erhvervsflytning alle ugens 7 dage

H.C. Andersens Flyttefirma har kontor i hjertet af København erhvervsflytninger er en fast del af vores hverdag. Vi tilbyder erhvervsflytning på hele Sjælland, på Fyn og i Jylland samt langdistanceflytninger til udlandet.
Læs mere om langdistanceflytning her.

Med H.C. Andersens Flyttefirma kan jeres erhvervsflytning ske alle ugens 7 dage – også uden for jeres normale arbejdstid. Så kan I minimere den mistede arbejdstid ved en erhvervsflytning. Hos os får I et flyttefirma, som er fleksibelt og lytter til jeres behov.

Udover at vi overholder alle aftaler, sikrer vi også, at I ikke får nogle økonomiske overraskelser i forbindelse med jeres erhvervsflytning. I får altid en fast pris fra starten uden skjulte gebyrer eller løbende overraskelser.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   H.C. Andersens Anlægsgartner

   Anlægsgartneri for privat og erhverv. De faglærte gartnere laver små haver såvel som store parker. H. C. Andersens Anlægsgartner får tingene til at gro, og nye kundeanmeldelser spirer hele tiden frem.

   Gå til H.C. Andersens Anlægsgartner

   H.C. Andersens Arkitekt

   Arkitektarbejde til private og erhvervsmæssige boligprojekter. H. C. Andersens Arkitekt mener, at det at tegne er at leve – og kundernes anmeldelser fortæller om den omhu, arkitekterne udviser i arbejdet.

   Gå til H.C. Andersens Arkitekt

   H.C. Andersens Billeasing ApS

   Servicemindet leasing af luksusbiler til privat og erhverv. Specialister i leasingudbud af Audi-modeller, og tilbyder blandt andet Danmarks bedste slutgaranti. Formidler toptunede leasingaftaler og køreglæde i højeste gear.

   Gå til H.C. Andersens Billeasing ApS

   H.C. Andersens Boligadvokat

   Boligadvokat til private boligkøb og -salg. H. C. Andersens Boligadvokat er uddannede jurister, der kun kræver basispris. Kom godt fra start i din bolighandel – de er din stærke samarbejdspartner.

   Gå til H.C. Andersens Boligadvokat

   H.C. Andersens Brolægning

   Brolægning for private og erhverv. H. C. Andersens Brolægning er faglærte brolæggere, der har erfaring med store såvel som små projekter. De kan lave en eventyrligt flot belægning til gader og haver.

   Gå til H.C. Andersens Brolægning

   H.C. Andersens Bygningsingeniør

   Ingeniørarbejde og -rådgivning for privat og erhverv. H. C. Andersens Bygningsingeniør er kompetente indenfor at lede små og store projekter. De bygger dine drømme til en pris, der ikke er et mareridt.

   Gå til H.C. Andersens Bygningsingeniør

   H.C. Andersens Elektriker

   Elektrikerarbejde for privat og erhverv. H. C. Andersens Elektriker er din faglærte elektriker i særklasse. De er altid i stødet og fikser alt. De lever for spændingen – og deres priser er absolut ikke voltsomme.

   Gå til H.C. Andersens Elektriker

   H.C. Andersens Flyttefirma A/S

   Kvalitetstransport for privat og erhverv. Flytteløsninger til konkurrencedygtige priser, udført af flyttemænd med omhu og inspirerende lidenskab for deres arbejde. Danmarks bedste flyttemænd – som kunderne anmelder flot på Trustpilot.

   Gå til H.C. Andersens Flyttefirma ApS

   H.C. Andersens Gulvafslibning ApS

   Gulvafslibning for privat og erhverv. Professionel behandlinger af gulve, udført af faglært firma med grøn profil. De ansatte er klimabevidste og skåner miljøet på mange parametre.

   Gå til H.C. Andersens Gulvafslibning ApS

   H.C. Andersens Kontormøbler

   Bæredygtige inventarløsninger til private og erhverv. Specialister i køb og salg af brugte kontormøbler, og tilbyder desuden professionel sanering af kontorer. Sortimentet er nøje udvalgt efter skrappe krav til kvalitet og pris.

   Gå til H.C. Andersens Kontormøbler

   [/db_pb_accordion]
   H.C. Andersens Låsesmed

   Sikring og låsearbejde for private og erhverv. H. C. Andersens Låsesmed er fagpersoner, der går op i sikkerhed og godt håndværk. De har nøglen til din lås – og til en pris, du ikke går i baglås over.

   Gå til H.C. Andersens Låsesmed

   H.C. Andersens Malerfirma

   Kvalitetsmalerarbejde udført af faglærte malere med håndværket og holdningerne i orden. Et CO2-neutralt firma med en grøn profil, der har valgt at strække ressourcerne – uden at gå på kompromis med kvaliteten af deres håndværk, ifølge kunderne.

   Gå til H.C. Andersens Malerfirma

   H.C. Andersens Murer

   Murerarbejde for privat og erhverv. H. C. Andersens Murer stabler dit drømmeslot sammen til en fortryllende god pris. De har også stablet kundeanmeldelser sammen, så du kan være tryg ved at hyre dem.

   Gå til H.C. Andersens Murer

   H.C. Andersens Nedrivning

   Nedrivning af private og erhvervsmæssige bygninger. H. C. Andersens Nedrivning er eksperter i alt indenfor mindre demontering til totalnedrivninger. De blæser dit hus omkuld – på en sikker måde.

   Gå til H.C. Andersens Nedrivning

   H.C. Andersens Rengøringsfirma

   Rengøring for privat og erhverv. H. C. Andersens Rengøring holder dit hjem rent til en konkurrencedygtig pris – og har en af de grønneste profiler på markedet. De gnubber alt fra pludder til døde krager væk.

   Gå til H.C. Andersens Rengøringsfirma

   H.C. Andersens Skadeservice

   Skadeservice til private og erhverv. H. C. Andersens Skadeservice er erfarne teknikere og forsikringseksperter, der hjælper dig i nødens stund. De gør skaden god igen – til en pris, du ikke bliver ruineret af.

   Gå til H.C. Andersens Skadeservice

   H.C. Andersens Stilladsservice

   Stilladsopsætning og -udlejning til private og erhverv. H. C. Andersens Stilladsservice tager dig til nye højder – med sikre og stabile stilladser og lifte. De får dig op at flyve, også over prisen.

   Gå til H.C. Andersens Stilladsservice

   H.C. Andersens Transport ApS

   Logistikløsninger til privat og erhverv. Professionel transport tilpasset kundens behov, med mulighed for kurerservice, lagerhotel og transport af auktionskøb. Fuld garanti og full service, hvis dette ønskes. De grundige fagfolk står klar til at bevæge dig.

   Gå til H.C. Andersens Transport ApS

   H.C. Andersens Tømrer

   Tømrerarbejde for privat og erhverv. H. C. Andersens Tømrer er faglærte håndværkere, der udfører både små og omfattende opgaver. Hos dem falder alting i hak – både brædderne og priserne.

   Gå til H.C. Andersens Tømrer

   H.C. Andersens VVS

   VVS-installationer for privat og erhverv. H. C. Andersens VVS er din garanti for faglært arbejde til en fast pris. De tilbyder totalløsninger indenfor vand-, varme- og sanitet, og overholder altid deadlines.

   Gå til H.C. Andersens VVS

   [/db_pb_accordion]

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Få klaret din kontor- og domicilflytning – uanset størrelsen

   Skal I bruge et flyttefirma med gode erfaringer og stærke kompetencer indenfor erhvervsflytning til jeres kontorer eller domiciler? H.C. Andersens Flyttefirma har flere års erfaring med at flytte både større og mindre kontorer og domiciler. I samarbejde med jer koordinerer vi flytningen af jeres kontorer, så det forstyrrer den daglige drift mindst muligt. På den måde kan jeres medarbejdere fokusere på deres arbejde, virksomheden på forretningen og vi på selve flytningen.

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi meget bevidste om det ansvar, der medfølger, når man som flyttefirma håndterer virksomheders ejendele – og hvor vigtigt det er, at alle aftalte tidsplaner overholdes. Derfor tilgår vi hver eneste erhvervsflytning med ihærdighed og omhu, samtidigt med at vi sikrer os, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet.

   Vi er et flyttefirma med en målsætning om at yde en kundeservice ud over det sædvanlige – derfor er vi også altid villige til at yde dét ekstra.

   Se priserne på erhvervsflytning med H.C. Andersens Flyttefirma her. 

   BLIVER IKKE VIST!
   Få den sikreste kontorflytning i branchen

   En kontorflytning kan være en kompliceret sag med mange særlige forhold. Derfor er det vigtigt, at I vælger et flyttefirma med de rette kompetencer og det rette udstyr.
   Flytning af kontor kræver f.eks. en del logistik og organisering, da denne type flytning indebærer, at hele infrastrukturen skal flyttes og sættes op på ny. Derudover er der meget inventar, som skal flyttes i form af computere, mapper, skriveborde osv.

   H.C. Andersens Flyttefirma har foretaget mange firmaflytninger og kontorflytninger og har derfor også stor erfaring, når det gælder transport at IT udstyr:

   • Kontorinventaret og IT udstyret er overvåget og forsikret under transporten
   • Vi anvender specielt pakkemateriale og bokse til skrøbeligt inventar/IT udstyr

   Udover en nem og stressfri erhvervsflytning er sikkerheden af jeres inventar vores topprioritet. Har I brug for at få ting opbevaret i forbindelse med jeres kontorflytning, klarer H.C. Andersens Flyttefirma også det.

   Læs mere om mulighederne for opbevaring her.

   Jeres kontorinventar kommer hurtigt og sikkert på plads i de nye omgivelser

   Vælger I kontorflytning med H.C. Andersens Flyttefirma, er I garanteret en professionel service af nogle kompetente flyttemænd. I kan med fordel vælge os som jeres flyttefirma, hvis I vil være sikre på, at jeres kontorflytning bliver en god historie, og at jeres virksomhed er driftsklar til aftalt tid.

   Hos os får I hele pakken, for udover den fysiske flytning, sørger vi også for:

   • Ned- og udpakning
   • Af- og genmontering af IT-udstyr og elektroniske skriveborde og lignende
   • Etablering af de nye arbejdspladser
   • Samling af inventar
   • Ophængning af billeder eller reoler
   • Opbevaring af inventar
    Oprydning og bortkørsel af overskydende inventar

   Finder I ikke, hvad I søger på listen ovenfor, så tøv ikke med at kontakte os – så kan vi helt
   sikkert hjælpe alligevel.

   Læs mere om vores mange ekstra services her.

   Fantastisk domicilflytning

   Har en af jeres medarbejdere brug for en domicilflytning, er I dækket af samme muligheder og garantier, som vi lover ved alle privatflytninger.
   Læs mere om vore private flytninger her.

   Få et uforpligtende tilbud på din erhvervsflytning

   En erhvervsflytning er ofte en stor opgave. Hos H.C. Andersen Flyttefirma anbefaler vi derfor, at vi forud for aftalen mødes og afstemmer prisen med opgavens karakter og størrelse. På den måde får I en fast pris fra starten af, så der ikke dukker nogle økonomiske overraskelser op hen ad vejen.

   Har I særlige ønsker, som I gerne ser, vi hjælper med i forbindelse med jeres erhvervsflytning, så tøv ikke med at spørge. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe jer, og gøre jeres erhvervsflytning til en god historie.

   I kan se vores priser på erhvervsflytning her.

   Kontakt os på telefon 28 88 88 80 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden – så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

   erhvervsflytning
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Skal vi ringe dig op?

   Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd