Hvad koster en flyttemand?

Et flyttefirma med en pris du kan stole på

Er du faret vild i junglen af komplicerede priser, der ændres for et godt ord? Når du først har fået et tilbud hos H.C. Andersens Flyttefirma, står din pris altid fast. Så slipper du for at bekymre dig om uforudsete omkostninger. Dette er vores garanti til dig! Så find ud af, hvad en flyttemand hos os koster her.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » Hvad koster en flyttemand?

Hvad koster en flytning?

Der findes mange forskellige priser på privat- og erhvervsflytninger – men hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilbyder vi flytninger til de mest konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Det er vigtigt som kunde, at man kan regne med prisen, så man ikke får sig en ubehagelig overraskelse.

Læs mere om vores priser nedenfor eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop din flytning.

vælg selv antal flyttemænd

Hos H.C. Andersens Flyttefirma har du mulighed for selv at vælge flyttepakke, antal flyttemænd, flyttebilens størrelse og hvor meget af flytningen du vil have hjælp til. På den måde er du selv med til at bestemme din pris på flytning.

Fælles for alle vores flyttetilbud er, at vi tilbyder de bedste og mest gennemsigtige flyttepriser, som inkluderer:

 • Intet starttillæg

 • Fast uforpligtende tilbud

 • Ingen kilometertæller (kørsel er altid inklusiv)

 • Intet tillæg for indpakning

 • Afregning pr. halve time efter 2 timer

 • Gratis uforpligtende konsulentbesøg

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S forsøger vi altid at holde din flyttepris så langt nede som muligt, så du får den bedste oplevelse med flytningen. Vi tilbyder timepris og/eller faste priser på flytning, så du altid er på forkant med flytningen, da ingen kan lide tillæg og uforudsete udgifter.

Billede af Danny fra HCA

Hvad koster en gennemsnitlig flytning?

Flyttefirma timepris

Timepriserne og privat flytning priser og erhvervsflytning priser afhænger af hvilken pakke som du vælger. Forskellen på pakkerne handler bl.a. om størrelsen på flyttebilen og antal flyttemænd.

Så hvad koster en flyttemand i timen?

Flyttefirma priser:

 • Citypakken: 2 flyttemænd. 1100 kr. i timen inklusiv moms. Passer perfekt til studieboliger og 1-2 værelses lejligheder. Mindre transportopgaver.
 • Den mest effektive flytning inde i byen: 3 flyttemænd. 1450 kr. I timen inklusiv moms. Passer perfekt til hus og lejlighed mellem 80-96 m2. God til mindre erhvervsflytninger også.
 • Privatflytning ved hovedsageligt større møbler: 2 flyttemænd. Flytning over længere distancer/udlandet. Perfekt til tunge genstande.

H.C Andersens Flyttefirma har flyttebranchens mest gennemsigtige priser. Du kan se flere af vores forskellige flyttepakker her med priser og informationer.

 

Hvem er vi?

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og behandler altid dine flyttesager med omhu. For hos os er kundetilfredshed helt afgørende.

H.C. Andersen Koncernen A/S er et partnerkoncept inden for håndværksbranchen, og H.C. Andersens Flyttefirma A/S er en del af dette koncept som partner.

H.C. Andersen Koncernen stræber efter, at dets partnere yder den højeste kvalitet og bedste kundeservice. Dette arbejdes der på hver måned, og derfor kan du som kunde føle dig helt tryg, uanset hvilken service fra koncernen, du har behov for. H.C. Andersen Koncernens varemærke er kvalitet, og virksomhedens idégrundlag bygger på fællesskab.

Du kan stole på os, da vi altid overholder aftaler og leveringstider, samtidig med at vi altid leverer konkurrencedygtige priser. Det er vigtigt for os, at når folk spørger “Hvad koster en flyttemand i timen” så kan de også regne med det svar de får.

Vi rykker ud og har altid et smil på læben og med ambitionerne og interessen i sjælen. Det er derfor at vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttemænd!

 

Hvad siger kunderne om H.C Andersens Flyttefirma Danmark?

Hvordan udvikler man sig bedst? Det gør man helt sikkert ved at lytte til sine kunder! H.C Andersen har en score på 4,9 på Trustpilot, som vi er meget fornøjet over! Vi kan dog altid udvikle os og blive endnu bedre til at vores arbejde. Alt ris og ros er derfor mere end velkommen!

Du har også mulighed for at skrive en anmeldelse på Facebook eller Anmeld Håndværker eller se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os. Vi ved, at vores kunder vægter gode anmeldelser højt, og derfor udfører vi altid vores arbejde til perfektion for at opnå dette.

Føler du dig mere klar til at flytte nu? Er du tilfreds med svaret på “Hvad koster en flyttemand i timen”? Kontakt os og få et godt og uforpligtende flyttetilbud!

Kontakt os i dag og få et ekstraordinært godt tilbud på flytning. Hos os er du sikret kvalitetstransport med sans for effektivitet og kundetilfredshed. Står du stadig med spørgsmålet ”Hvad koster en flyttemand i timen?” og “Hvad koster en flytning?”, kan du give os et kald og få et uforpligtende flyttemænd tilbud. Ellers kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage inden for 24 timer. Vores erfarne medarbejdere står altid parat til at hjælpe dig! Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

     Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

     De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

     Signe Elise

     Fem Stjernet Anmeldelse

     Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

     Louise Nielsen

     Fem Stjernet Anmeldelse

     De varmeste anbefalinger herfra.
     God behandling og den bedste service fra start til slut.

     Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

     Paya Søberg

     Fem Stjernet Anmeldelse

     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd