Hvad koster en flyttemand?

Et flyttefirma med en pris du kan stole på

Er du faret vild i junglen af komplicerede priser, der ændres for et godt ord? Når du først har fået et tilbud hos H.C. Andersens Flyttefirma, står din pris altid fast. Så slipper du for at bekymre dig om uforudsete omkostninger. Dette er vores garanti til dig! Så find ud af, hvad en flyttemand hos os koster her.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Hvad koster en flyttemand?

Hvad koster en flyttemand?

Hvad prisen for at hyre vores flyttefirma er, afhænger af en række forskellige faktorer. Dels er det afhængigt af hvor mange flyttemænd, du skal bruge, dels hvor lang tid selve flytningen tager. Vi tilbyder desuden flere services i forbindelse med din flytning som du frit kan vælge til eller fra. Disse services er ikke inkluderet i vores forskellige flyttepakker, og vil derfor også påvirke prisen. Du kan læse mere om vores services nedenunder.

Uanset hvilken type af flytning du gerne vil have hjælp til, så kan du stole på, at prisen altid er fast og aftalt på forhånd. Prisgarantien er en af de garantier som er selve grundstenene i vores forretning. Som kunde skal du føle dig tryg, og derfor arbejder vi ikke med uforudsete udgifter. Når vi planlægger din flytning får du derfor en pris som du kan være sikker på ikke ændrer sig. Når du har godkendt prisen, er aftalen i hus, og derefter sørger vi for din flytning. Derfor behøver du ikke at spørge dig selv; “hvad koster en flyttemand?” igen, du kan bare spørge os.

Billede af Danny fra HCA

Flytning for både privat og erhverv

Skal du flytte fra lejlighed til hus? Eller skal din virksomhed skifte lokation? Vi klarer alle typer af flytteopgaver. Hvor meget det koster at hyre vores flyttefirma afhænger blandt andet af, hvor mange flyttemænd du skal bruge, og i hvor lang tid du skal bruge dem.

Er du en privatperson, der tænker: “hvad koster en flyttemand?”, så se vores priser her.

Er du en virksomhed, der tænker: “hvad koster en flyttemand?”, så se vores priser her.

Favorable priser til din flytning

Vi tilbyder flere forskellige flyttepakker, så du kan selv bestemme, hvilken pakke der passer dig bedst. I de forskellige pakker er der en flyttevogn og flyttemænd inkluderet, men størrelsen af vognen og antallet af flyttemænd varierer. I alle flyttepakker er der møbelhund, flyttelift, sækkevogn og bæreseler inkluderet, så der tilkommer ikke nogle ekstra afgifter for de værktøj vi skal bruge.

Hvis du vil have hjælp til mere end selve bærearbejdet og transporten af dine ejendele kan vi klare det for dig. Gennem vores ekstra services kan vi for eksempel hjælpe med både nedpakning og udpakning af dine ejendele, eller gøre rent i din gamle eller nye bolig.
Du kan læse mere om vores ekstra services her.

Fælles for alle vores flyttetilbud er, at vi tilbyder de bedste og mest gennemsigtige priser, som inkluderer:

 • Intet starttillæg
 • Intet lørdags-, søndags- eller aftentillæg
 • Fast uforpligtende tilbud
 • Ingen kilometertæller
 • Intet tillæg for indpakning
 • Afregning pr. halve time efter 2 timer
 • Gratis uforpligtende konsulentbesøg

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S forsøger vi at holde priserne så langt nede som muligt, så du får den bedste start på flytningen. Vi tilbyder timepris og/eller faste priser på flytning, så du altid er på forkant med flytningen, da ingen kan lide tillæg og uforudsete udgifter.

Rydning af dødsbo

Hvis du står med ansvaret for et dødsbo, vil vi gerne hjælpe dig i en svær tid. Det kan være en uoverskuelig opgave at stå for en uventet og uønsket flytning. Vi har mange års erfaring med flytning af både små og store boliger, og vi arbejder for at give dig en behagelig flytteoplevelse. For at gøre opgaven så overskuelig for dig som muligt har vi lavet en pakkeløsning til rydning af dødsbo, så at du ikke behøver at bekymre dig mere end nødvendigt i forbindelse med den fysiske flytning.
Her kan du læse mere om hvad der er inkluderet i løsningen og hvad det vil koste.

Ekstra services

At flytte kan være en stor opgave, hvor hele ens hjem eller kontor skal pakkes ned, sorteres og pakkes ud igen. For at gøre arbejdet nemt for dig, tilbyder vi ekstra services så at du frit kan vælge, hvor meget af flytningen vi skal hjælpe dig med. Nogle vil gerne selv pakke sine ejendele ned, hvor vi står for selve transporten og bærearbejdet. For andre passer det bedre at vi står for flytningen fra start til slut, hvor vi både pakker, flytter og rengør dit gamle hjem såvel som dit nye.

Her kan du læse mere om nogle af de services vi tilbyder:

BLIVER IKKE VIST!
Flyttekasser

Flyttekasser er det mest essentielle når du skal flytte, og det er vigtigt at sikre sig at man har nogle i god kvalitet. Det kan være svært at beregne hvor mange man skal bruge, og hvis man går hen og køber dem kan det hurtigt ende med, at man står med det forkerte antal som er svært at komme af med efter at I har flyttet.

Vi vil gøre det nemt for dig. Hos os kan du købe eller leje præcis det antal flyttekasser du har brug for. Dermed er du sikret flyttekasser af høj kvalitet som er robuste. De kan holde op til 60 kg, stables uden problemer og bruges igen og igen. Vi har lang erfaring med alle typer af flytninger, og derfor kan vi også hjælpe dig med at beregne hvor mange flyttekasser du skal bruge.
Du kan læse mere om vores flyttekasser og priser her.

Flytterengøring

Uanset om det er boligen eller kontoret du flytter fra der skal gøres rent til den næste ejer, eller om det er dit nye hjem eller kontor der trænger til en rengøring inden du flytter ind, så kan vi hjælpe dig med det. Ved at lade os klare arbejdet slipper du for at skulle finde et andet firma, som du skal koordinere med, i forbindelse med flytningen.

Vi har lang erfaring med flytterengøring og ved derfor, hvilken standard der er påkrævet. Vi gør grundigt rent og sørger for at boligen eller kontoret er i skinnende stand. Mange års kalkaflejringer kan være svært at fjerne selv, og det giver et beskidt indtryk. Vores udstyr og erfaring klarer opgaven, så at du ikke skal bekymre dig om det er blevet gjort godt nok. At gøre ordentligt rent er ekstra vigtigt hvis du flytter ud af et lejemål, og kontrakten siger, at lejemålet skal overleveres i den stand som du har overtaget det i. Vi har rengjort mange lejemål uden en eneste klage over det udførte arbejde.

Du kan læse mere om flytterengøring og priser her.

Opbevaring

I forbindelse med en flytning kan der være brug for at opbevare møbler over en kortere eller længere periode. Det kan være at I står i en situation hvor I skal flytte ud et par måneder før I kan flytte ind det nye sted, eller at I skal i gang med en renovering af jeres nye bolig som kræver, at jeres ejendele er opbevaret indtil I er færdige.

Hvis I skal bruge et sikkert sted at opmagasinere jeres ejendele, enten det er for jeres private hjem eller jeres virksomhed, så tilbyder vi sikker opbevaring i vores sikkerhedsovervågede og alarmsikrede opbevaringsrum. Dermed slipper I for besværet med at skulle koordinere på tværs af flyttefolk, opbevaringslager og familiemedlemmer. I stedet for kan I aftale med os hvor og hvornår I ønsker jeres ting afhentet og bragt.

Du kan læse mere om vores opbevaringsløsninger og vores priser her.

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

28 88 88 80

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Studiebolig

   FAQ

   14 m2 1-værelses studielejlighed i stuen til kollegie på 1. sal i indre Kbh.

   • Afstand: 5 km
   • Indbo og møblement: Skab med glashylder – Halvandenmandsseng – Skrivebord med stol
   • Antal flyttekasser: 15

   2.200,-

   inkl. moms

   Lejlighed

   Bæredygtighed

   92 m2 4-værelses lejlighed på 6. sal (uden elevator) til 3-værelses lejlighed på 4. sal (uden elevator)

   • Afstand: 6 km
   • Indbo og møblement: En del skabsmoduler og kommoder – Stor hjørnesofa – En del løse genstande såsom lamper, puder og billeder
   • Antal flyttekasser: 50

   9.900,-

   inkl. moms

   Lejlighed

   distance flytning

   61 m2 2-værelses lejlighed på 3. sal (uden elevator) til 3-værelses lejlighed på 2. sal (uden elevator)

   • Afstand: 164 km (fra København til Odense)
   • Indbo og møblement: Nedtagning af lamper og skille reolsystem ad – Almindeligt indbo (senge, sofaer, kommoder, spisebord m.m.)
   • Antal flyttekasser: 30

   14.100,-

   inkl. moms

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Intet weekendtillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Intet indpakningstillæg
   • Tilpasset flytning i forhold til størrelse flyttebil og antal flyttemænd

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

     Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

     Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget!

     Rigtig glad for samarbejdet

     Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik.

     Caroline Viskum

     UOVERTRUFFEN

     Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade.

     Majbritt Pedersen

     Alt gik som aftalt

     Super god flytteservice, med friske og professionelle flyttefolk. Kan anbefales til at flytte hæve/sænke skriveborde og arkivskabe! Alt gik som aftalt og ingen klager eller brok fra flyttefolkene, som flyttede i over 10 timer. Vil bruge dette firma igen, da jeg var yderst tilfreds.

     Thomas Hansen

     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd