Flyttetilbud

Få et godt flyttetilbud i dag

Lad H.C. Andersens flyttefirma stå for din flytning. Kontakt os i dag for en uforpligtende flyttetilbud til konkurrencedygtige priser.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmelderser

 1. Forside
 2.  » Flyttetilbud

Flyttetilbud

Et flyttetilbud er aldrig dumt at undersøge! Står du overfor at skulle flytte og synes det er lidt uoverskueligt? Og er du i tvivl om, hvor meget det kommer til at koste at få nogle professionelle til at hjælpe med din flytning?

Flytning kan være en bekostelig affære, hvis du ikke indhenter tilbud på flytning og aftaler en fast pris inden selve flytningen. Derfor tilbyder H.C Andersens Flyttefirma at sende en af vores flyttekonsulenter ud og vurdere, hvad din flytning præcist vil koste – og denne pris holder vi og mere til.

Flyttefirma tilbud

Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi, at du kan få et gratis og helt uforpligtende tilbud af vores flyttemænd i København vedrørende din flytning. Vi er måske ikke det billigste flyttefirma i København, men vi har faste, lave timepriser uden uventede efterregninger. Du ved derfor, hvad du får, når du modtager et flyttefirma tilbud fra os.

Vi er konkurrencedygtige på prisen, og har nogle af de bedste flyttefirma priser, som du længe har set. Vi vil nemlig gerne tilbyde dig ’En kvalitetsflytning til en god pris’, så du kan få en god flytteoplevelse uanset alder og økonomi.

  Hvad koster en flyttemand?

  Hvad koster en flyttemand egentlig? Har du søgt på “ Tilbud flytning”, ”Hvad koster en flyttemand?”, ”Hvad koster flyttemænd i timen” eller ”Hvad koster et flyttefirma” uden at finde det, du søgte efter? Så er du endelig landet det rigtige sted. Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S finder du nemlig en udførlig prisliste på både privat- og erhvervsflytninger og hvis denne ikke er svar nok, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere information.

  Billede af Danny fra HCA

  Flyttemænd tilbud på Sjælland

  Har du brug for et flyttetilbud på Sjælland tilbyder vi også dette!

  Hvis du skal flytte til eller fra Sjælland, så kan H.C. Andersens Flyttefirma A/S hjælpe dig, hvad end du er privatkunde eller erhvervskunde. Vi tilbyder altid faste lave priser til konkurrencedygtige priser.

  Vi er specialister i flytning, og vælger du os, er du garanteret professionelle og kompetente flyttemænd, der håndterer dine ejendele forsvarligt og altid overholder aftaler.

  Hvad siger kunderne om os?

  Trustpilot er vores score på 4,9! Vi går altid op i, at vores kunder synes vores service og løsninger er gode. Hos H.C. Andersen Flyttefirma synes vi det skal være let at flytte uden stress og besvær. Vi er ikke det billigste flyttefirma, men vi er et af de mest gennemsigtige og professionelle, og det værdsætter vores kunder.

  Klar til at modtage tilbud om flytning?

  Overvejer du at flytte med vores professionelle flyttefirma, får du en helt gratis flyttebesigtigelse forud for et skræddersyet flyttetilbud. Her kommer vi ud og giver gode råd til forsvarlig nedpakning, og vurderer hvor mange flyttekasser og andet flytteudstyr du evt. har brug for. Vi vil gerne sikre os, at du får en kvalitetsflytning uden skader og unødige skrammer på dine dyrebare ejendele.

  Vores flyttetilbud er den pris du ser – der er ingen skjulte overraskelser eller tillæg.

  Kontakt os her

  Indhent et uforpligtende flyttefirma tilbud ved at udfylde vores onlineformular eller kontakt os direkte. Vi vender tilbage inden for 24 timer og ser frem til at hjælpe og guide dig!

  Billede af Karsten fra HCA til kontakt

  Ring til os

  Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

  Åbningstider: 08:00-16:00

  Beige telefon ikon

  28 88 88 80

  Beige pen ikon

  info@hc-a.dk

  Skriv til os

  Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.   Skal vi ringe dig op?

   Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

    Skarpe priser på flytning

    Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

    Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

    Studiebolig

    FAQ

    14 m2 1-værelses studielejlighed i stuen til kollegie på 1. sal i indre Kbh.

    • Afstand: 5 km
    • Indbo og møblement: Skab med glashylder – Halvandenmandsseng – Skrivebord med stol
    • Antal flyttekasser: 15

    2.200,-

    inkl. moms

    Lejlighed

    Bæredygtighed

    92 m2 4-værelses lejlighed på 6. sal (uden elevator) til 3-værelses lejlighed på 4. sal (uden elevator)

    • Afstand: 6 km
    • Indbo og møblement: En del skabsmoduler og kommoder – Stor hjørnesofa – En del løse genstande såsom lamper, puder og billeder
    • Antal flyttekasser: 50

    9.900,-

    inkl. moms

    Lejlighed

    distance flytning

    61 m2 2-værelses lejlighed på 3. sal (uden elevator) til 3-værelses lejlighed på 2. sal (uden elevator)

    • Afstand: 164 km (fra København til Odense)
    • Indbo og møblement: Nedtagning af lamper og skille reolsystem ad – Almindeligt indbo (senge, sofaer, kommoder, spisebord m.m.)
    • Antal flyttekasser: 30

    14.100,-

    inkl. moms

    Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

    Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

    Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

    • Intet starttillæg
    • Ingen kilometertæller
    • Over 700 anmeldelser på trustpilot
    • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

    Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

    FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

    • Den bedste pris på markedet
    • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
    • Fuld garanti på kvaliteten
    • Fuld garanti på tiden
    • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

    Uhørt højt serviceniveau

    Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

    Rød truck - ikon til mødegaranti

    Mødegaranti

    Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
    Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

    Tidsgaranti

    Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

    Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

    Prisgaranti

    Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

    Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

    Kvalitetsgaranti

    Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

    Vi gør din flytning til en god oplevelse

    Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

    Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
    Du finder vores kontaktoplysninger her.

    Skal vi ringe dig op?

    Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
    Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

    Billede af Christian fra HCA til kontakt

     FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

     Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

      Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

      Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget!

      Rigtig glad for samarbejdet

      Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik.

      Caroline Viskum

      UOVERTRUFFEN

      Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade.

      Majbritt Pedersen

      Alt gik som aftalt

      Super god flytteservice, med friske og professionelle flyttefolk. Kan anbefales til at flytte hæve/sænke skriveborde og arkivskabe! Alt gik som aftalt og ingen klager eller brok fra flyttefolkene, som flyttede i over 10 timer. Vil bruge dette firma igen, da jeg var yderst tilfreds.

      Thomas Hansen

      DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

      Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

      Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

      Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

      FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

      Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

      Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

      Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

      Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

      VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

      Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

      Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

      FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

      • Den bedste pris på markedet
      • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
      • Fuld garanti på kvaliteten
      • Fuld garanti på tiden
      • Vejledning og gode råd