Opbevaring

Få dine ejendele opmagasineret hos H.C. Andersens Flyttefirma

Skal du bruge et sikkert sted til opmagasinering af dine ejendele i forbindelse med flytning? H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder opmagasinering for både private og virksomheder, så dine møbler, inventar og ejendele kan opbevares sikkert i vores videoovervågede og alarmsikrede opbevaringsrum.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » Opbevaring

Møbelopbevaring for private

Måske står du i en situation, hvor overdragelse og overtagelse af din gamle og nye ejendom ikke er faldet helt i hak, som du ønskede? Måske skal du flytte ud, før du har mulighed for at flytte til dit nye sted? Det skaber nogle logistiske problemer i forhold til, hvor du skal gøre af alle dine møbler og inventar.

Udover at flytte dine møbler, tilbyder H.C. Andersens Flyttefirma også sikker og forsvarlig opmagasinering i vores eget opbevaringslager. Du slipper for besværet med at skulle koordinere på kryds og tværs af flyttefolk, opbevaringslager og familiemedlemmer. I stedet kan du aftale med os, hvor og hvornår du ønsker dine ting afhentet og bragt.

Når du får opmagasineret dine ting hos os, er du desuden også altid sikker på, at få opbevaringen til en fast pris. Så skal du ikke bekymre dig om ændringer eller stigninger i prisen under opmagasineringen.

Læs mere om vores priser for opbevaring her.

Få en gnidningsfri overgang mellem din gamle og din nye bopæl

Dine møbler bliver let bragt til din nye adresse, når den endelige flyttedag rammer. Og vi garanterer en kompetent og professionel håndtering af dit møblement, så du er sikker på ikke at skulle ud og bruge en masse penge på nye møbler grundet skader.

Hvad end du behøver opmagasinering i et par dage, måneder eller længere tid, så lad H.C. Andersens Flyttefirma passe på dine ting i vores videoovervågede og alarmsikrede opbevaringsrum.

Få et stærkt og uforpligtende tilbud som matcher dine behov for flytning og opmagasinering. Ring til os på telefon 28 88 88 80 eller udfyld formularen til højre.

Opbevaring

Møbelopbevaring for erhverv

Står din virksomhed og mangler professionel og effektiv flytning og opmagasinering af møbler? Når I vælger os, får I et flyttefirma, der er kendt for sin kundeservice, ekspertise og ikke mindst koordinering af større og mindre flytteprojekter. På den måde undgår I tabt arbejdstid og kommer hurtigt fra A til B.

Vi håndterer over 1000 erhvervsflytninger om året. På vores store lager tilbyder vi midlertidig opmagasinering af din virksomheds inventar, indtil jeres nye arbejdsplads er klar til at blive taget i brug. Lageret er skadedyrs- og fugtsikret samt videoovervåget og alarmsikret. I kan derfor være helt sikre på, at jeres inventar er i trygge hænder.

H.C. Andersens Flyttefirma A/S kan stå for hele jeres virksomhedsflytning, lige fra nedpakning til total opsætning i de nye erhvervslokaler.

Se mere om vores erfaringer med erhvervsflytninger her.

Jeres ejendele er sikre i vores videoovervågede opbevaringsrum

Når I vælger opmagasinering hos H.C. Andersens Flyttefirma, er sikkerheden af jeres ejendele vores førsteprioritet. Vi sørger for at køre jeres ting til opmagasinering og hjælper med at stable dem, så de både fylder så lidt som muligt og står forsvarligt og sikkert, indtil de skal hentes igen.

I er garanteret tryg opmagasinering i vores opbevaringsrum, som er:

 • Videoovervåget
 • Alarmsikret
 • Fugtsikret
 • Beskyttet mod skadedyr

Ønsker I hjælp til at få dine ting kørt sikkert til opbevaring, så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld formularen til højre eller ring 28 88 88 80 og få en uforpligtende snak om dit behov for opmagasinering.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Sådan pakker vi dine ejendele i vores opbevaringsrum

   At pakke et opbevaringsrum, er lidt ligesom at spille Tetris. Ved opmagasinering kan du dog ikke bare tage den første og bedste ting. Du skal derimod nøje udvælge, hvilken rækkefølge tingene bliver placeret i.

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma har vi stor erfaring med opmagasinering og ved, hvad der er vigtigt, når vi pakker dine ting i et af vores opbevaringsrum. Først og fremmest finder vi ud af, hvor mange kvadratmeter der skal bruges til dine ting. Derefter starter vi med at få dine tungeste flyttekasser sikkert på plads. Det gør vi, fordi de nederste kasser har størst risiko for at knække sammen, da de skal holde på mest vægt.

   Efter at vi har stablet dine flyttekasser, får vi dine største ting placeret. Grunden til at vi tager de største ting først er, at hvis de kommer ind til sidst, er de sværere at placere og få ind i opbevaringsrummet. Til sidst vil der være steder, hvor vi kan placere poser og andet småtteri.

   Selvom det måske lyder som noget, alle kan gøre, er opmagasinering et stort arbejde. Alt skal placeres sikkert, og intet må kunne falde ned eller få for meget tryk. Ellers kan det føre til ridser og skrammer – og i værste tilfælde ødelæggelse.

   Når alle dine ting er sikkert på plads, sætter vi lås på døren og gemmer nummeret til dit opbevaringsrum. Dine ejendele står nu trygt og sikkert, indtil du skal bruge dem igen.
   Med vores opmagasinering, er du garanteret den bedste service i branchen.

   Opbevaring
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Skal vi ringe dig op?

   Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd