Flytteudstyr

Moderne flytteudstyr til enhver lejlighed

Dine ejendele fortjener at blive håndteret med det bedste flytteudstyr. Gør din flytning nem og effektiv ved at købe og leje alt i moderne flytteudstyr hos H.C. Andersens Flyttefirma. Uanset om du skal bruge udstyr til at flytte dine tunge møbler eller til at pakke dine skrøbelige ejendele sikkert ind, finder du det her.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » Flytteudstyr

Køb og lej flytteudstyr

Mangler du flyttekasser, indpakningspapir eller måske moderne flytteudstyr til din næste flytning? Hos H.C. Andersens Flyttefirma kan du købe og leje alt det flytteudstyr, du mangler. Vi rådgiver dig gerne om, hvilket flytteudstyr du skal bruge, så din flytning bliver så let og enkel som muligt.

Læs mere om vores priser for køb og leje af flytteudstyr her.

BLIVER IKKE VIST!
Flyttekasser - det mest uundværlige flytteudstyr

Flyttekassen er det mest grundlæggende og uundværlige stykke flytteudstyr. Derfor er det vigtigt, at du går efter kvalitet, når du skal leje eller købe flyttekasser. På den måde er du sikker på, at dine ejendele er sikre under din flytning.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma får du de bedste flyttekasser på markedet. Vores flyttekasser er langtidsholdbare, hvorfor du kan bruge dem til adskillige flytninger. Du kan stable og fylde op til 60 kg i, uden at bunden falder ud af kassen. Dog anbefaler vi, at du maks. kommer 20 kg i hver. Så er du på den sikre side og belaster samtidig ikke din eller din flyttemands ryg mere end højst nødvendigt.

H.C. Andersens Flyttefirma har en grundregel, som hedder én flyttekasse pr. 2 m2. Fordi vores flyttekasser er langtidsholdbare, egner de sig perfekt til brug ved opbevaring eller langdistanceflytning. Målene på vores flyttekasser er ca. 60 x 40 x 40 cm.

Uanset om du skal leje flyttekasser til en enkelt flytning eller vil købe flyttekasser for at beholde dem, har du muligheden hos os.

Læs mere om vores priser for køb og leje af flyttekasser her.

 

Garderobekasser

Når du flytter med H.C. Andersens Flyttefirma har du også mulighed for at leje garderobekasser. Denne specielle flyttekasse er designet til at transportere tøj, uden at det bliver mast eller klemt. Man tager simpelthen tøjet direkte fra skabet og hænger det ind i garderobekassen, som kan transporteres uden at tøjet bliver krøllet. På denne måde undgår du at skulle stryge dit tøj igen efter flytningen.

Alt i flytteudstyr til sikker indpakning af dine ejendele

Skal du pakke porcelæn eller andre skrøbelige genstande i forbindelse med din flytning?
Det er vigtigt at dine ting bliver pakket forsvarligt, så de kommer ubeskadiget fra A til B. Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi alt i flytteudstyr til indpakning, så dine ejendele når sikkert frem til deres nye hjem:

Vil du gerne slippe for den omfattende opgave med at pakke hele huset ned i forbindelse med din flytning, klarer vi også gerne det for dig. Vi tilbyder nemlig at stå for både ned- og udpakning i forbindelse med din flytning. Vælger du desuden at gøre brug af denne service er alt det nødvendige indpakningsmateriale selvfølgelig med i prisen.

Læs mere om hvad vi tilbyder indenfor ned- og udpakning.

Flyttetæpper

Med flyttetæpper mindsker du risikoen for at dine ting bliver beskadiget eller ødelagt under din flytning. Flyttetæppers primære brug er til, når man pakker flyttebilen. Her lægger man flyttetæpperne over forskelligt inventar, så man kan stable ting. Derudover bliver flyttetæpperne brugt til at pakke krukker, vaser og andre skrøbelige ejendele, så risikoen for ridser og skader minimeres.

Ligesom flyttekasser er flyttetæpper den type flytteudstyr, som bruges under alle flytninger – man bruger i gennemsnit 30 flyttetæpper til at pakke 20 kubikmeters inventar.

Vores flyttetæpper måler 150 x 200 x 1 cm og står til 35 kr. inkl. moms. pr. tæppe.

Læs mere om brugen af flyttetæpper her.

Flytteudstyr inkluderet i prisen

Når du flytter med H.C. Andersens Flytteservice stiller vi altid det nødvendige flytteudstyr til rådighed, hvis du skal have flyttet tunge ting. Og for at sikre at du får den bedst mulige flytteoplevelse, har vi valgt at gøre det ganske gratis.

Derfor tilbyder vi altid vores udstyr til flytning af tungt inventar som en del af vores flytteservice. Uden merberegning. Så skal du ikke bekymre dig om hverken håndteringen eller transporten af dine tunge møbler – vi har altid alt fra sækkevogn, møbelhund til flyttelift med, når vi flytter for dig. Uanset hvor du bor.

Læs mere om det flytteudstyr, der er med i prisen for vores flytteservice her.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Få flytteudstyr til dine tunge møbler med i prisen

   Vil du gerne have en effektiv flytning uden at dine ting bliver beskadiget? Vil du samtidig gerne have flytningen overstået nemt og stressfrit? Så skal du bruge det rette flytteudstyr til dine tunge ejendele, og det tilbyder vi hos H.C. Andersens Flyttefirma som en del af vores flytteservice – uden merberegning.

   Derfor er flytteudstyr til tunge flytninger som sækkevogne, møbelhunde og bæreseler fast inventar i alle vores flyttebiler. Vi bruger det til nemt at flytte dine tunge skabe, bøger og skriveborde – også selvom lejligheden måtte ligge på 5. sal.

   Bæreseler bruges til at løfte meget tunge ting. Det mest normale er at bruge dem til at løfte klaverer eller specielle møbler bygget af massivt træ. Bæreseler er kun til ting med en
   større vægt end 90 kg. Så behøver du ikke bekymre dig om håndteringen eller transporten af dine tunge møbler.

   Selv meget tunge effekter som gamle Steinway-flygler kan derfor komme med, når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma.

   Se her, hvis du vil vide mere om vores flytning af flygler.
   Se her, hvis du vil vide mere om flytning af klaver.

   Gider du ikke selv at bakse med den tunge flytning? Så står vi klar med både moderne flytteudstyr og ekspertisen til at bruge det. Derfor er følgende typer flytteudstyr altid inkluderet i vores flytteservice.

   BLIVER IKKE VIST!
   Møbelhund

   Når du hyrer os, bruger vi en møbelhund til at gøre din flytning enkel og effektiv. Som flytteudstyr er en møbelhund særligt velegnet til tunge genstande eller til at flytte inventar ved flytninger, hvor flyttebilen holder langt fra bopælen. På den måde undgår du at skulle bære dine tunge ting i hænderne hele vejen til flyttebilen. Samtidig gør en møbelhund din flytning mere effektiv, da du kan transportere op til 5 flyttekasser ad gangen.

   Læs mere om vores brug af møbelhund her.

   Sækkevogn

   Ligesom en møbelhund er en sækkevogn det perfekte flytteudstyr til dig, som vil spare tid og stress med flytningen. Med en sækkevogn flytter vi nemt og hurtigt dine tunge ting og flyttekasser. Dermed oplever du, hvordan din flytning overstås på den halve tid, så du får mere tid til andre vigtige ting.

   Læs mere om vores brug af sækkevogn her.

    

   Flyttelift

   En flyttelift er din redning, hvis du flytter til eller fra en lejlighed i en bygning uden elevator. Samtidig er en flyttelift et helt uundværlig stykke flytteudstyr, hvis du skal flytte større ejendele som for eksempel dobbeltseng, klaver eller lignende, som ikke kan komme igennem dørkarme. I stedet kører vi flytteliftens platform direkte op til dit vindue, altan eller balkon, hvorfra vi nemt og hurtigt kan få dine større ejendele transporteret sikkert ned.
   H.C. Andersens Flyttefirma er et af de få flyttefirmaer i Københavnsområdet, som tilbyder en flyttelift ved din flytning – uanset om du er privatperson eller virksomhed. Vores flyttelifte kan klare det hele, så tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen til højre – så vender vi snart tilbage.
   Læs mere om vores brug af flyttelift her.

   Flyttelift til privatflytning

   Hvis du bor højt oppe og skal flytte, er det ofte en god ide at gøre brug af en flyttelift. Din flytning bliver hurtigere og ikke mindst nemmere i forhold til, hvis du skal forsøge at bakse dine elskede møbler ned gennem en smal trappeopgang. Et er, at det er hårdt for ryggen – noget andet er, hvor nemt det er, at komme til at lave skrammer på hjørner og kanter.

   Du sparer med andre ord dig selv for en masse tid, besvær og risikoen for ødelagte ting, hvis en du lader os klare det hele med en praktisk flyttelift.
   Du kan læse mere om vores privatflytninger her.

   Flyttelift til erhvervsflytning

   Du kan spare dig selv og dine ansatte en masse besvær, hvis I gør brug af en flyttelift til jeres erhvervsflytning.

   Kontorlokaler er ofte lokaliseret på en højere etage end stuen, og derfor er det en udfordring, at få store kontormøbler gennem dørkarme, eller ind i klaustrofobiske elevatorer uden at de får skader eller generer andre i deres daglige arbejde. Her er en flyttelift et stykke uundværligt flytteudstyr.

   Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan klare jeres flytning med en flyttelift og andet moderne flytteudstyr.
   Du kan læse mere om vores erhvervsflytninger her.

   Ønsker du at benytte vores flyttelift?

   Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller har brug for råd i forhold til din flytning. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om, om en flyttelift kunne gavne din flytning.

   H.C. Andersens Flyttefirma er dine flytte eksperter, og vi giver altid et gratis og helt uforpligtende tilbud inden din flytning. Lad os sende en flyttekonsulent ud og vurdere, hvordan din flytning kan foretages mest effektivt og nemt.

   Vejledningen inkluderer svar på, hvor mange flyttekasser I skal bruge, om møbler og andet inventar kan skilles ad, og om der skal bruges flyttelift eller andet flytteudstyr.

   Få et uforpligtende tilbud ved at udfylde kontaktformularen til højre. Eller ring til os på 28 88 88 80.

   flytteudstyr
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Skal vi ringe dig op?

   Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd