Flyttemand

Vi er din flyttemand!

Hos H.C. Andersens Flyttefirma er der ingen opgaver, der er hverken for store eller for små. Uagtet om du er en privatperson eller en virksomhed, garanterer vi god service og en nem flytning, med en sød flyttemand.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » Flyttemand

Flytteservice med dygtige flyttemænd

Når du vælger H.C. Andersens Flyttefirma, er der mange forskellige services, du kan vælge i mellem. Vi ved nemlig, at det er meget forskelligt, hvad folk har brug for ved en flytning. Det eneste, der er sikkert ved alle flytninger som H.C. Andersens Flyttefirma foretager, er at det altid er dygtige flyttemænd, der foretager flytningen.

H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder flytteservice på følgende områder:

 • Flytning for private kunder, der skal flytte i ny lejlighed eller hus.
 • Flytning for erhvervskunder, der skal flytte kontor.

Vi klarer alle aspekter af din flytning ved at tilbyde ekstra services som opbevaring, ned- og udpakning etc.

Læs om vores ekstra services her

Har du brug for at få et klaver eller flygel flyttet er vi også den flyttemand du skal have fat i.

Du kan læse mere om, hvordan vi flytter dit klaver her.
Og du kan læse om, hvordan vi flytter dit flygel her.

H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder både standard pakkeløsninger og individuelle skræddersyede aftaler, og er derfor din flyttemand lige meget hvilken service, du har brug for.
Vores totalløsninger indgår i et samlet tilbud, så du på forhånd ved, hvor meget du skal af med. Vores priser er altid 100 % gennemsigtige og uden overraskelser.

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Ring til os på 28 88 88 80 eller udfyld kontaktformularen til højre.

Billede af Danny fra HCA

Hos H.C. Andersens Flyttefirma kan du få totalløsninger

Når det kommer til en flytning, er det ofte ikke bare at putte dine ting i flyttekasser og køre væk med dem. Ofte indebærer en flytning alt fra afmontering af diverse genstande, forsvarlig ind- og nedpakning af alt inventar, flyttetransport, tunge løft ved ud- og indbæring til rengøring af det fraflyttede. Hos H.C. Andersen kan vi hjælpe dig med alt dette. Det er det vi kalder en totalløsning.

For virksomheder tilbyder vi også at fungere som jeres flyttekoordinator, og lede hele flytteprojektet. På den måde bliver flytningen klaret så professionelt og effektivt som overhovedet muligt.

Her er nogle af de totalløsninger, som vi oftest udfører:

 • Flytning for familier
 • Erhvervsflytning – flytning til nye erhvervslokaler eller i forbindelse med en renovering.
 • Opbevaring af møbler og inventar
 • Flytning til udlandet

Når du bestiller flytteservice hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris og et par veltrænede flyttemænd, der flytter dine ting nemt og forsigtigt. Vi passer nemlig på dine sager, som var det vores egne.

Læs mere om opbevaring her.

Læs mere om at flytte til udlandet her.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   H.C. Andersens Anlægsgartner

   Anlægsgartneri for privat og erhverv. De faglærte gartnere laver små haver såvel som store parker. H. C. Andersens Anlægsgartner får tingene til at gro, og nye kundeanmeldelser spirer hele tiden frem.

   Gå til H.C. Andersens Anlægsgartner

   H.C. Andersens Arkitekt

   Arkitektarbejde til private og erhvervsmæssige boligprojekter. H. C. Andersens Arkitekt mener, at det at tegne er at leve – og kundernes anmeldelser fortæller om den omhu, arkitekterne udviser i arbejdet.

   Gå til H.C. Andersens Arkitekt

   H.C. Andersens Billeasing ApS

   Servicemindet leasing af luksusbiler til privat og erhverv. Specialister i leasingudbud af Audi-modeller, og tilbyder blandt andet Danmarks bedste slutgaranti. Formidler toptunede leasingaftaler og køreglæde i højeste gear.

   Gå til H.C. Andersens Billeasing ApS

   H.C. Andersens Boligadvokat

   Boligadvokat til private boligkøb og -salg. H. C. Andersens Boligadvokat er uddannede jurister, der kun kræver basispris. Kom godt fra start i din bolighandel – de er din stærke samarbejdspartner.

   Gå til H.C. Andersens Boligadvokat

   H.C. Andersens Brolægning

   Brolægning for private og erhverv. H. C. Andersens Brolægning er faglærte brolæggere, der har erfaring med store såvel som små projekter. De kan lave en eventyrligt flot belægning til gader og haver.

   Gå til H.C. Andersens Brolægning

   H.C. Andersens Bygningsingeniør

   Ingeniørarbejde og -rådgivning for privat og erhverv. H. C. Andersens Bygningsingeniør er kompetente indenfor at lede små og store projekter. De bygger dine drømme til en pris, der ikke er et mareridt.

   Gå til H.C. Andersens Bygningsingeniør

   H.C. Andersens Elektriker

   Elektrikerarbejde for privat og erhverv. H. C. Andersens Elektriker er din faglærte elektriker i særklasse. De er altid i stødet og fikser alt. De lever for spændingen – og deres priser er absolut ikke voltsomme.

   Gå til H.C. Andersens Elektriker

   H.C. Andersens Flyttefirma A/S

   Kvalitetstransport for privat og erhverv. Flytteløsninger til konkurrencedygtige priser, udført af flyttemænd med omhu og inspirerende lidenskab for deres arbejde. Danmarks bedste flyttemænd – som kunderne anmelder flot på Trustpilot.

   Gå til H.C. Andersens Flyttefirma ApS

   H.C. Andersens Gulvafslibning ApS

   Gulvafslibning for privat og erhverv. Professionel behandlinger af gulve, udført af faglært firma med grøn profil. De ansatte er klimabevidste og skåner miljøet på mange parametre.

   Gå til H.C. Andersens Gulvafslibning ApS

   H.C. Andersens Kontormøbler

   Bæredygtige inventarløsninger til private og erhverv. Specialister i køb og salg af brugte kontormøbler, og tilbyder desuden professionel sanering af kontorer. Sortimentet er nøje udvalgt efter skrappe krav til kvalitet og pris.

   Gå til H.C. Andersens Kontormøbler

   [/db_pb_accordion]
   H.C. Andersens Låsesmed

   Sikring og låsearbejde for private og erhverv. H. C. Andersens Låsesmed er fagpersoner, der går op i sikkerhed og godt håndværk. De har nøglen til din lås – og til en pris, du ikke går i baglås over.

   Gå til H.C. Andersens Låsesmed

   H.C. Andersens Malerfirma

   Kvalitetsmalerarbejde udført af faglærte malere med håndværket og holdningerne i orden. Et CO2-neutralt firma med en grøn profil, der har valgt at strække ressourcerne – uden at gå på kompromis med kvaliteten af deres håndværk, ifølge kunderne.

   Gå til H.C. Andersens Malerfirma

   H.C. Andersens Murer

   Murerarbejde for privat og erhverv. H. C. Andersens Murer stabler dit drømmeslot sammen til en fortryllende god pris. De har også stablet kundeanmeldelser sammen, så du kan være tryg ved at hyre dem.

   Gå til H.C. Andersens Murer

   H.C. Andersens Nedrivning

   Nedrivning af private og erhvervsmæssige bygninger. H. C. Andersens Nedrivning er eksperter i alt indenfor mindre demontering til totalnedrivninger. De blæser dit hus omkuld – på en sikker måde.

   Gå til H.C. Andersens Nedrivning

   H.C. Andersens Rengøringsfirma

   Rengøring for privat og erhverv. H. C. Andersens Rengøring holder dit hjem rent til en konkurrencedygtig pris – og har en af de grønneste profiler på markedet. De gnubber alt fra pludder til døde krager væk.

   Gå til H.C. Andersens Rengøringsfirma

   H.C. Andersens Skadeservice

   Skadeservice til private og erhverv. H. C. Andersens Skadeservice er erfarne teknikere og forsikringseksperter, der hjælper dig i nødens stund. De gør skaden god igen – til en pris, du ikke bliver ruineret af.

   Gå til H.C. Andersens Skadeservice

   H.C. Andersens Stilladsservice

   Stilladsopsætning og -udlejning til private og erhverv. H. C. Andersens Stilladsservice tager dig til nye højder – med sikre og stabile stilladser og lifte. De får dig op at flyve, også over prisen.

   Gå til H.C. Andersens Stilladsservice

   H.C. Andersens Transport ApS

   Logistikløsninger til privat og erhverv. Professionel transport tilpasset kundens behov, med mulighed for kurerservice, lagerhotel og transport af auktionskøb. Fuld garanti og full service, hvis dette ønskes. De grundige fagfolk står klar til at bevæge dig.

   Gå til H.C. Andersens Transport ApS

   H.C. Andersens Tømrer

   Tømrerarbejde for privat og erhverv. H. C. Andersens Tømrer er faglærte håndværkere, der udfører både små og omfattende opgaver. Hos dem falder alting i hak – både brædderne og priserne.

   Gå til H.C. Andersens Tømrer

   H.C. Andersens VVS

   VVS-installationer for privat og erhverv. H. C. Andersens VVS er din garanti for faglært arbejde til en fast pris. De tilbyder totalløsninger indenfor vand-, varme- og sanitet, og overholder altid deadlines.

   Gå til H.C. Andersens VVS

   [/db_pb_accordion]

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Den bedste flyttemand til private

   Vores dygtige flyttemænd håndterer årligt over 2000 private flytninger, og vi har også en sød flyttemand, der kan  gøre lige netop din flytning hurtig og stressfri. Vi klarer alle opgaver indenfor privatflytning store som små. Vores dygtige flyttemand er altid klar med et smil på læben. Også er dine ejendele er altid forsikret og din flytning er dækket af vores fulde garanti. Du er derfor i trygge hænder hos vores flyttemand.

   BLIVER IKKE VIST!
   Alt fra lejlighedsflytning til husflytning og genhusning
   Vores flyttemand håndterer alle typer flytninger, så vi klarer det hvad enten du flytter i lejlighed eller i hus.
   Vi tilbyder både lokal- og langdistanceflytning. Da vores firma er født i Københavnsområdet, er vores flyttemænd særligt dygtige til lejlighedsflytning. Du får altid faste lave priser uden ekstra gebyrer, uanset hvilken etage du skal flytte til eller fra.
   Få et uforpligtende tilbud af vores flyttemand

   Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder hos vores flyttemand. Derfor kan du få en gratis konsultation med en dygtig flyttekonsulent før din flytning.

   De kan rådgive dig om bl.a. pakningen af dine ejendele og besvare eventuelle spørgsmål om din flytning.

   Læs mere om vores flyttekonsulent her.

   Skal din flytning være en god historie? Så kontakt os på tlf. 28 88 88 80 og book en flyttekonsulent eller få et gratis og uforpligtende tilbud fra vores flyttemand. Du kan også  udfylde kontaktformularen ude til højre og få et tilbud.

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma står vores flyttemand og -konsulenter altid klar til at hjælpe  dig.

   Den bedste flyttemand til erhverv

   Står jeres virksomhed overfor en erhvervsflytning? Og har I brug for en flyttemand til at klare flytningen sikkert og effektivt, så I hurtigt kan komme på plads i de nye lokaler?

   H.C. Andersens Flyttefirma håndterer over 1000 erhvervsflytninger om året og hver en flyttemand står klar til at hjælper jer med al sin ekspertise. Vi flytter både større og mindre virksomheder, og har meget erfaring i koordineringen store flytteprojekter.

   Vi kan stå for hele firmaflytningen, lige fra nedpakning til den totale opsætning i jeres nye lokaler. Vi tilbyder naturligvis også flytterengøring af de gamle lokaler.

   Læs mere om vores erhvervsflytning her.
   Læs mere om vores ekstra services her.

   BLIVER IKKE VIST!
   Få en flyttemand der kan klare jeres kontor- og domicilflytning

   Skal I bruge en flyttemand med gode kompetencer til flytningen af jeres kontorer eller domiciler?

   H.C. Andersens Flyttefirma har flere års flytteerfaring med både større og mindre kontorer og domiciler. Vi koordinerer flytningen, så den daglige drift forstyrres mindst muligt. Så kan I fokusere på jeres arbejde uden at lade jer påvirke unødigt af flytningen. 

   Hver eneste flyttemand hos os er bevidst om sit ansvar,  når  håndterer jeres virksomheds ejendele – og hvor vigtigt det er, at alle aftaler overholdes. Derfor håndteres alle flytteopgaver med ihærdighed og omhu, afstemning af forventninger så de bedst muligt kan indfries.

   Få et uforpligtende tilbud på erhvervsflytning af vores flyttemand

   Da erhvervsflytning ofte er en stor opgave, anbefaler vi forud for selve flytningen at I mødes med en flyttemand så prisen kan afstemmes med opgavens karakter og størrelse. Så undgår vi økonomiske overraskelser op hen ad vejen.

   Kontakt os på telefon 28 88 88 80 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden – så vender vi tilbage indenfor 24 timer så I kan få  et uforpligtende tilbud.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Skal vi ringe dig op?

   Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd