Bobleplast

Bobleplast beskytter dine ting under flytningen

Drop avispapir og andre “smarte” løsninger, som beskytter dårligt og efterlader tryksværte. Bobleplast er din redning, hvis du vil sikre, at dine glas, tallerkener og andre skrøbelige ejendele overlever flytningen. Hos H.C. Andersens Flyttefirma får du den perfekte bobleplast til dine flyttebehov.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » 
 3. Flytteudstyr
 4.  » Bobleplast

Hvorfor skal jeg bruge bobleplast til min flytning?

Få ting er mere træls end at overstå en flytning og opdage at de ting, du møjsommeligt havde pakket ned i dine flyttekasser, ikke overlevede turen. Heldigvis behøver du aldrig at stå i den situation, når du pakker dine ting med bobleplast.

Bobleplast er både støddæmpende, fleksibelt og let at anvende. Derfor er det en af de mest foretrukne emballagetyper, når det kommer til indpakning. Luftboblerne i plasten gør det ideelt til at beskytte skrøbelige genstande som fx glas og porcelæn – uanset om du skal sende, transportere eller opbevare det på en sikker måde.

Udover at det beskytter dine skrøbelige genstande mod at blive slået i stykker, er det også velegnet til at beskytte fx spejle, malerier og billeder mod skrammer og ridser og til at pakke omkring ting med skarpe hjørner.

Når du pakker med bobleplast, får du altså effektiv beskyttelse af dine ejendele under hele din flytning – uden at det tilføjer ekstra vægt til dine flyttekasser. Det gør det sammenlagt til et ofte uundværligt pakkemateriale ved fragt og flytning.

 

Vores bobleplast er din garanti for en sikker flytning

Med bobleplast fra H.C. Andersens Flyttefirma kan du flytte med ro i maven. Du får den samme type, som vi bruger i vores daglige arbejde til at give vores kunder en nem og sikker flytning.

Vores bobleplast har en lang række kvaliteter, som gør det ideelt til de fleste flytteopgaver:

 • Det er stødabsorberende, så dine ting er godt beskyttet under hele transporten.
 • Det er isolerende, lufttæt og vandtæt og beskytter derfor effektivt mod snavs, støv og fugt. Derfor er det også perfekt til at beskytte dine ting ved længere opbevaring.
 • Det er praktisk og let at arbejde med. Det er fleksibelt og vejer næsten ingenting, hvilket gør det særdeles velegnet til de fleste pakkeopgaver. Samtidig er det transparent, så du nemt kan se, hvad du har pakket ind.

To typer bobleplast – perfekt til flytning

Bobleplasten fra H.C. Andersens Flyttefirma kommer på praktiske ruller, hvor vi tilbyder to typer:

 • Type 1: 15 meter i længden og 1 meter i bredden
 • Type 2: 50 meter i længden og 50 cm i bredden

De to typer gør det nemt at pakke både store og små ejendele ind. På den måde kan du beskytte ejendele i alle størrelsesordener under din flytning. Samtidig kan du nemt skære det til den ønskede længde, som passer til lige præcis dine behov.

Se hvad vi ellers tilbyder inden for flytteudstyr.

Se vores priser på bobleplast og andet udstyr her.

Hvordan pakker jeg med bobleplast?

Når du ved, hvordan du pakker rigtigt med bobleplast, er du helt sikker på, at dine ting kommer ubeskadiget fra A til B. Heldigvis er det et af de letteste og mest enkle materialer at arbejde med, når det kommer til beskyttelse af dine ejendele under en flytning.

Når du skal pakke dine ting med bobleplast, så vær opmærksom på følgende:

 • Bobleplast har to sider: den ene er helt glat og den anden er fyldt med bobler. For at opnå den bedste beskyttelse, når du pakker skrøbelige genstande ind, skal siden med boblerne vende ind mod genstanden. Et godt tip: Sørg for at pakke dine glas ind i fx silkepapir inden du pakker dem ind i bobleplasten – ellers kan bobleplasten efterlade runde mærker på glassene.
 • Sørg for at vikle bobleplasten tæt omkring dine genstande og fastgør til sidst med tape. Så er du helt sikker på, at den ikke glider af under transporten.
 • For optimal beskyttelse anbefaler vi, at du pakker dine enkelte genstande ind i bobleplasten, og derefter pakker dem alle samlet ind i mere bobleplast. På den måde ligger dine genstande fast og samlet i flyttekassen, uden at noget kan rasle rundt. Du kan med fordel også bruge bobleplast som fyld, hvis dine ting ikke fylder flyttekassen helt ud.

Bevæbnet med vores bobleplast og disse simple råd er du godt på vej til en god flytteoplevelse.

Kan jeg bruge avispapir i stedet for bobleplast?

Det kan være fristende at bruge avispapir som et billigere alternativ til anden indpakning. Det kan vi dog ikke anbefale, hvis du vil være sikker på, at dine skrøbelige ejendele får den nødvendige beskyttelse.

 • Avispapir er tyndt og rives nemt i stykker – og beskytter derfor ikke lige så godt mod stød, slag og ridser.
 • Avispapir afgiver blæk på dine ting, hvilket kræver en større rengøring efter endt flytning – fremfor blot at kunne sætte dine glas og tallerkener direkte i skabene.

Se hvad vi ellers tilbyder af materialer til indpakning her.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Køb alt til indpakning hos H.C. Andersens Flyttefirma

   Har du brug for emballage til indpakning af dine skrøbelige ejendele? Uanset om du er på udkig efter materialer til indpakning eller moderne flytteudstyr til tunge løft, finder du det hos H.C. Andersens Flyttefirma. Vi tilbyder alt det, som kan give dig en sikker og effektiv flytning.

   Du kan både købe indpakningspapir, bobleplast og bølgepap hos os til forsvarlig pakning af dine ejendele under hele din flytning.

   Se hvad vi tilbyder inden for flytteudstyr.

   Står du overfor en meget omfattende nedpakning? Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi at klare alt i forbindelse med ned- og udpakning. Så kan du blot læne dig tilbage og se, hvordan vores servicemindede og fingernemme flyttemænd får alt dit inventar sikkert til dit nye hjem. Benytter du dig af denne service er alle de nødvendige materialer til ned- og indpakning desuden med i prisen.

   Se hvad vi tilbyder indenfor ned- og udpakning.

   Ønsker du et uforpligtende tilbud på din flytning? Så ring til os på 28 88 88 80 – eller udfyld formularen til højre. Vi glæder os til at gøre din flytning til en god historie.

   Alternativer til bobleplast

   Selvom bobleplast yder god beskyttelse, findes der også miljøvenlige alternativer til dig, som ikke vil bruge plast. Du kan fx anvende glasholdere af pap. Hvis du har gemt den emballage, som dine glas oprindeligt kom i, er det også en god løsning.

   Desuden kan du slå to fluer med ét smæk ved at bruge bølgepap. Det beskytter nemlig bedre end bobleplast og er samtidig et af de mest miljørigtige og genanvendelige emballager på markedet.

   Se mere om bølgepap her.

   Ligeledes får du et langt mere miljøvenligt alternativ ved at bruge indpakningspapir til beskyttelse af dine skrøbelige genstande.

   Se mere om indpakningspapir her.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd