Flyttekasse

Dit flytte-eventyr starter med den rigtige flyttekasse

Med en flyttekasse fra H.C. Andersens Flyttefirma er du godt på vej til en god flytteoplevelse. Her får du de samme robuste og rummelige flyttekasser, som de professionelle bruger. Så er du sikker på, at bunden ikke falder ud!

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » 
 3. Flytteudstyr
 4.  » Flyttekasser

Derfor bør du vælge en flyttekasse i god kvalitet

Flyttekassen er det klassiske flytteudstyr. Den er nemlig på én og samme tid det mest grundlæggende og uundværlige stykke flytteudstyr i de fleste flytninger. Derfor er det en god idé, at du altid går efter kvalitet, når du skal vælge flyttekasse. Det gælder uanset om du skal leje flyttekasser til en enkelt flytning eller købe, så du kan få glæde af dem langt ud i fremtiden.

Dit valg af en flyttekasse i ordentlig kvalitet er samtidig dit valg om at passe godt på dine ejendele under din flytning. Det er din garanti for, at bunden ikke falder ud og at kassen ikke synker sammen, hvis du stabler andre kasser ovenpå.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi den bedste kvalitet inden for flyttekasser. Med en flyttekasse fra os, er du godt på vej til en god flytteoplevelse, hvor dine ejendele når sikkert frem til deres nye hjem.

Det får du med en flyttekasse fra H.C. Andersens Flyttefirma

Når du lejer eller køber dine flyttekasser hos os, passer du både godt på dine ejendele og på miljøet.

En flyttekasse fra H.C. Andersens Flyttefirma er:

 • Robust: Fyld helt op til 60 kg i vores flyttekasser, uden at bunden falder ud. Vi anbefaler dog, at du maks. putter 20 kg i hver kasse – så passer du bedre på din/din flyttemands ryg!
 • Langtidsholdbar: Få masser af flytning for pengene! Vores kasser er slidstærke og kan derfor klare adskillige flytninger. Desuden er de perfekte til opbevaring, arkivering og langdistanceflytning, da du kan stable dem og lade dem stå, uden at de synker sammen.
 • Rummelig: Få styr på flytterodet med vores flyttekasser, som måler 60 x 40 x 40 cm – så skal du nok få plads til alt dit inventar.
 • Bæredygtig: Flyt med omtanke ved at anvende vores flyttekasser som alle sammen er FSC-mærkede og fremstillet af 100 % genanvendt materiale.

Uanset om du ønsker at leje eller købe dine flyttekasser, har du muligheden hos os.

Se vores priser på flyttekasser her.

Læs mere om, hvad vi gør for bæredygtighed her.

Garderobekasser

Ud over den almindelige flyttekasse kan du hos H.C. Andersens flyttefirma også både leje og købe garderobekasser. En garderobeskab er en flyttekasse, der er designet specielt til at opbevare og transportere tøj i forbindelse med en flytning.

Det betyder, at du kan tage tøjet direkte fra skabet og hænge det ind i garderobekassen. Så hænger det sikkert der, mens flytningen står på, så du efterfølgende kan hænge ind i skabet igen uden at skulle stryge det.

Få en perfekt flyttekasse til opbevaring

Uanset om du skal pakke stort eller småt, let eller tungt, er en flyttekasse fra H.C. Andersens Flyttefirma perfekt til formålet – og god kvalitet for pengene. Udover at vores flyttekasser er rummelige og lette at samle, er de også særdeles velegnede til opbevaring.

Du kan få mere værdi og anvendelse ud af dine flyttekasser ved at bruge dem til mere end selve flytningen – fx til korttids- og langtidsopbevaring af dine ejendele. Her er det vigtigt at dine flyttekasser er så robuste, så du kan stable dem og på den måde spare gulvplads. Hvis du vælger en flyttekasse af ringere kvalitet, risikerer du, at de nederste kasser med tiden synker sammen under presset fra dem, som står ovenpå.

Med en flyttekasse fra H.C. Andersens Flyttefirma får du robust og slidstærk opbevaring til dit inventar, uanset hvor længe du vælger at bruge dem.

Det er perfekt til dig, som har flere ejendele end du nødvendigvis har behov for at have stående fremme. I stedet kan du nemt og praktisk samle det i nogle flyttekasser og stable dem i fx kælderen, på loftet eller i skuret. Vær blot opmærksom på, at flyttekasser ikke tåler fugt og derfor bør stå et tilpas tørt sted – så er du sikker på, at dine ting ikke tager skade.

Hvis du har behov for midlertidig opbevaring i forbindelse med din flytning, kan vi være behjælpelige med vores eget lager, som både er videoovervåget, alarmsikret og fugtsikret.

Læs om vores opbevaring her.

Hvor mange flyttekasser skal jeg bruge?

Det kan være svært at gennemskue, præcis hvor mange flyttekasser man har behov for. Hvis du overvurderer, hvor mange du har brug for, ender du måske med at have en masse kasser i overskud. Omvendt er det nok de færreste, som synes det er sjovt, at stå og mangle flyttekasser til de sidste ting midt i en hektisk flytteproces. Her er det trods alt bedre at have lidt for mange end for få.

Der kan være stor forskel på, hvor meget inventar forskellige hjem og virksomheder har – derfor er det heller ikke altid nemt at ramme helt plet med antallet af flyttekasser ud fra ejendommens størrelse.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma har vi en grundregel, som hedder én flyttekasse pr. 2 kvadratmeter. Det plejer at passe godt med de fleste flytninger, vi foretager. Vi anbefaler derfor, at du beregner dit behov på samme måde.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Gode råd når du pakker en flyttekasse

   • Tjek at flyttekassen er i god stand: Har den revner? Er den sammensunket fra tidligere brug? Er den beskadiget af fugt? Hvis du kan svare ja til en eller flere af disse, er din flyttekasse sandsynligvis ikke længere stærk nok til en sikker flytning.
   • Sørg for at din flyttekasse er samlet korrekt, der er en trykt vejledning på siden af kassen.
   • Sørg for altid at pakke de tungeste ting i bunden af din flyttekasse -fx bøger og tallerkener. Pak dine lettere genstande (som fx puder og jakker) øverst i kassen – så sikrer du flyttekassen mod at synke sammen, når du stabler andre kasser ovenpå.
   • Hvis du pakker skrøbelige ting: Undgå at fylde kassen helt op, da du ellers risikerer at glas og porcelæn trykkes i stykker, når kasserne stables.
   • Undgå at fylde mere end 20 kg i din flyttekasse. Selvom en flyttekasse fra H.C. Andersens Flyttefirma kan klare helt op til 60 kg, putter vi aldrig mere end 20 kg i – det er en vigtig tommelfingerregel, så du kan passe godt på din eller din flyttemands ryg!
   • Undgå at bruge avispapir, når du pakker skrøbelige genstande (fx glas og porcelæn) i din flyttekasse. Avispapir beskytter ikke lige så godt og smitter desuden af på dine ting. Pak i stedet med indpakningspapir, bobleplast og/eller bølgepap – og helst i separate flyttekasser.
   • Sørg for at din flyttekasse kan lukkes, når du er færdig med at fylde i den.
   • Afslut med at sætte mærkater på, som viser, hvad flyttekassen indeholder. Sæt gerne mærkat på så mange sider som muligt. Så kan du hurtigt se, hvad den indeholder, uanset hvilken side der er synlig for dig. Du kan evt. også markere for flyttemændene, hvilket værelse kassen skal bæres ind i.
   Flyttekasser
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Skal vi ringe dig op?

   Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd