Flyttelift

Halvér din flyttetid med en flyttelift fra H.C. Andersens Flyttefirma

Skal du flytte til eller fra en bygning uden elevator? Undgå at bakse dine skrøbelige møbler gennem en smal trappeopgang. Lad H.C. Andersens Flyttefirma klare det hele med en flyttelift.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » 
 3. Flytteudstyr
 4.  » Flyttelift

Kræver din flytning lidt ekstra? Vores flyttelift er din redning!

Det er hårdt arbejde at flytte – nogle gange rigtig hårdt. Det oplever du især, når du flytter til eller fra en lejlighed, som ligger højere end 1. sal i en ejendom uden elevator. Når dig og dine flyttehjælpere skal bruge en hel dag på at slæbe flyttekasser, tunge møbler og hårde hvidevarer op og ned ad smalle trappeopgange, anstrenger I hurtigt både krop og humør.

En flyttelift er en enkel og effektiv måde at transportere dine ejendele sikkert til og fra en højtliggende etage. I stedet for at anstrenge en masse flyttehjælpere, får du en mere sikker og effektiv flytning med professionelle flyttemænd, som har udstyret i orden. Derfor er det en genial løsning til dig, som bor nogle etager oppe og gerne vil passe på dit helbred, dine ting og forholdet til familien og vennerne.

Hos H.C. Andersens flyttefirma stræber vi efter at gøre din flytning til en god historie. Derfor er brugen af en flyttelift altid inkluderet i vores flytteservice – ganske gratis. Så behøver du ikke skulle ud og investere mange penge i det rigtige flytteudstyr.

Sådan fungerer en flyttelift

Flytteliften fungerer grundlæggende som en elevator for dine møbler, som går direkte op til dit vindue, balkon eller altan. Du kan nemt stille dine tunge møbler, flyttekasser og andet på flytteliftens platform og transportere det op eller ned. På den måde går din flytning fra at være et heldagsprojekt til noget, som kan overstås på en håndfuld timer – selvfølgelig afhængig af flytningens omfang. I sidste ende betyder det, at du både sparer tid, penge og besvær.

Vores kompetente medarbejdere sørger for alt i forhold til placering og betjening af liften.

Ring til os på 28 88 88 80 og få et godt tilbud og kompetent rådgivning. Du kan også udfylde formularen til højre – så vender vi hurtigt tilbage.

Spar tid, penge og besvær med en flyttelift

En flyttelift viser hurtigt sit værd, hvis du skal flytte til eller fra en ejendom uden elevator. Og især hvis du har store og skrøbelige møbler, som ikke overlever turen gennem en smal trappeopgang.

Mange flytter stadig på den traditionelle måde med en masse hjælpere, som bærer alt i hænderne op og ned ad trapperne. Det ender alt for ofte som en både tidskrævende og besværlig proces – til fare for både hjælpere og ejendele. En flyttelift bidrager derimod til en effektiv flytning, som i sidste ende betyder, at du får en bedre flytteoplevelse.

Du får generelt utrolig meget værdi med en flyttelift:

 • Flytningen går fra at være et heldagsprojekt til noget, som kan klares på et par timer. Så kan du hurtigt fokusere på andre vigtige ting.
 • Hvis du bruger professionelle flyttemænd, gør en flyttelift arbejdstimerne betydeligt færre. Da opgaven udføres hurtigere, sparer du derfor ikke kun tid, men også penge!
 • Både dig og dine flyttehjælpere undgår ømme lår og rygproblemer ved det tunge arbejde.
 • Du kan få flyttet dine større effekter som fx dobbeltseng, sofa og klaver – alt det som ikke er muligt at bakse igennem en smal trappeopgang. Samtidig skåner du både dig selv, dine ting og opgangen for potentielle skader.

Se hvad vi ellers tilbyder indenfor flytteudstyr.

Udnyt mulligheden – flyt med en flyttelift hos H.C. Andersens Flyttefirma

Uanset om du skal bruge flytteliften til privatflytning eller erhvervsflytning, står vi klar med det det bedste udstyr og rådgivning. Vores flyttelift er det perfekte udstyr til både store og små flytteopgaver. Den kan klare det hele, uanset om du skal transportere:

 • Køleskab, vaskemaskine og andre hårde hvidevarer
 • Klaver og flygel
 • Sofaer, senge, skabe og andre møbler
 • Kontorartikler og diverse inventar
 • Træningsudstyr
 • Flyttekasser

Vores kompetente flyttemænd betjener liften og sikrer, at alle jeres ting transporteres sikkert fra A til B.

Ring og bestil en flyttelift i dag på 28 88 88 80. Du er også velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen til højre. Vi glæder os til at gøre din flytning til en god historie.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Hvornår er en flyttelift en god idé?

   Der er en række ting, du skal overveje, når du skal vurdere, om en flyttelift er en god idé til din flytning. Grundlæggende kan brugen af en flyttelift spare dig for både tid og penge, da den gør flytningen mere effektiv. Den giver nemlig flyttemændene mulighed for at blive hurtigere færdig med deres arbejde.

   Det er ofte også en fordel at bruge en flyttelift, hvis du skal have flyttet meget store, skrøbelige og/eller tunge ting. Det kan fx være meget svært at bakse et klaver eller en dobbeltseng gennem en snæver trappeopgang.

   Derfor stiller vi også altid en flyttelift til rådighed som en del af vores flytteservice – uden merberegning.

   Er du i tvivl om en flyttelift er det rigtige for din flytning, så ring og tag en snak med os. Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi alle vores kunder gratis konsultation med af en af vores dygtige flyttekonsulenter. Vores flyttekonsulent hjælper dig med, hvordan du bedst pakker dine ejendele og rådgiver dig omkring din flytning – herunder hvor mange flyttekasser du har brug for, og om du bør bruge en flyttelift.

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er kunden altid vores fokus. Vi står klar med branchens bedste service og rådgivning, så din flytning bliver så nem og enkel som muligt.

   Læs mere om vores flyttekonsulenter her.

   flyttelift
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd