Flyttetæpper

Undgå ridser og skader på dine ting med vores flyttetæpper

Flyttetæpper er lige så uundværlige som flyttekasser, når dine ting skal sikkert fra A til B. Hos H.C. Andersens Flyttefirma får du flyttetæpper i god kvalitet til en fordelagtig pris. Så er dine ejendele sikret mod skrammer, ridser og skader.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » 
 3. Flytteudstyr
 4.  » Flyttetæpper

Hvorfor bruge flyttetæpper?

Forestil dig følgende: Du har brugt de sidste mange dage på at kæmpe dig igennem en tidskrævende og stressfuld flytning. Du har slidt, slæbt og svedt for at få hele flytte- og koordineringsarbejdet til at lykkes. Nu er du endelig ved dit nye hjem og i gang med at bakse dine elskede møbler på plads. Nu opdager du så, at sofaen er fuldstændig smudset ind i støv, en spisebordsstol mangler det ene stoleben og der er en stor, grim ridse midt i køkkenbordpladen.

Hvis du havde brugt flyttetæpper, havde du både sparet besværet med at rengøre dine ting og de penge, du nu må bruge på at erstatte det ødelagte. Dine møbler får nemlig overraskende nemt ridser og skader, når de er på vej til deres nye hjem. Selv mindre bump og sving på vejen kan give grimme resultater, når møblerne står stuvet tæt sammen bag i flyttevognen eller traileren.

Heldigvis er det nemt at undgå, når du lægger flyttetæpper over dit inventar. Flyttetæpperne sikrer, at dine møbler ikke skraber direkte mod hinanden under køreturen. Desuden består de af kraftigt materiale, som virker stødabsorberende og samtidig holder dine ting rene for støv og skidt under flytningen.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma foretager vi aldrig en flytning uden flyttetæpper. Vi mener, at de er lige så uundværlige som flyttekasser, når dine ting skal sikkert fra A til B. Når du køber dine flyttetæpper hos os, er du derfor garanteret, at de yder optimal beskyttelse til dine ejendele.

Sådan får du en god flytning med flyttetæpper

Når du køber flyttetæpper hos H.C. Andersens Flyttefirma, får du den ideelle kombination af kvalitet, holdbarhed og omkostningseffektiv beskyttelse af dine møbler, apparater og andre ejendele. Vores flyttetæpper er af kraftigt materiale, som er bygget til at holde. De yder optimal beskyttelse mod skader, ridser, støv, snavs og fugt.

Vores flyttetæpper måler 150 x 200 x 1 cm og har derfor en ideel størrelse til at pakke de fleste ejendele ind ved brug af et eller flere tæpper pr. ejendel. Som tommelfingerregel skal du i gennemsnit bruge 30 flyttetæpper til at pakke 20 kubikmeter inventar.

Her er nogle konkrete forslag til, hvordan du får en god flytning med vores flyttetæpper:

 • Beskyt dine gulve mod ridser: Kommoder, spiseborde og andre større møbler er tunge og vanskelige at bære. De ender derfor nemt med at ridse dit gulv, hvis de bliver tabt eller skubbet hen over gulvet. Hvis du på forhånd pakker møblerne i flyttetæpper, får du det ekstra lag af beskyttelse mellem dine møbler og gulvet, som holder dit gulv fri for grimme ridser.
 • Beskyt dine møbler mod flytteskader: Møbelben er notorisk skrøbelige, og derfor skal der ikke meget til, før du knækker eller skader et af benene på sofaen eller stolen. Uanset om du er på vej ned ad trappen eller på vej ud ad døren med dine møbler, er det alt for let at ødelægge dine ting, når du kommer til at stryge dem mod væggen eller støder dem mod en dørkarm. Hvis du på forhånd dækker møblerne med vores stødabsorberende flyttetæpper, sikrer du dig mod, at små uheld bliver til store skader.
 • Flyt dine tunge ting med lethed: Når dine tunge ejendele er pakket i flyttetæpper, kan du skubbe/glide dem hen over gulvet uden at forårsage skader på hverken gulv eller ejendele. På den måde undgår du at overanstrenge ryggen unødigt med tunge løft. Samtidig bliver det pludselig mere sikkert og meget lettere at flytte fx vaskemaskinen, sofaen og kommoden.
 • Beskyt dine ejendele mod støv, snavs og vandskader: Dine ejendele bliver nemt støvede og snavsede under en flytning. Når du pakker dem i flyttetæpper, slipper du for en masse rengøringsarbejde efter flytningen. Hvis det sner eller regner, sørger flyttetæpperne også for at beskytte dine ting fra at blive beskidte og beskadiget af vand.

Flyttetæpperne tjener altså mange vigtige formål, når det handler om at gøre din flytning til en god historie.

Se vores priser og køb dine flyttetæpper i dag.

Sådan får du mest værdi ud af dine flyttetæpper

Når du skal flytte, gør det rigtige udstyr hele forskellen. Det kan være fristende at spare lidt penge ved at droppe noget af udstyret eller ved at finde på nogle hjemmelavede løsninger. Desværre kan det nemt resultere i skader på dine ejendele, som ender med at koste langt mere end prisen for det rigtige flytteudstyr. Det er fx derfor, at flyttetæpper typisk er en rigtig god investering.

Flyttetæpper kan bruges igen og igen til diverse flytteopgaver. Selv hvis du kun har planer om at flytte én gang, kan de anvendes til mange andre formål:

 • Som tæppe til kæledyrets kurv – de kaldes populært også ”hundetæpper”
 • Som velegnet underlag til camping eller picnic
 • Som tæppe til bilen
 • Som afdækning ved fx byggeprojekter

Uanset om du kommer til at flytte én eller flere gange, er vores flyttetæpper et genbrugeligt kvalitetsprodukt, som egner sig til mange formål.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Find alt dit flytteudstyr hos H.C. Andersens Flyttefirma

   Har du behov for at pakke dine ting sikkert ind, så de når frem uden skader, ridser og skrammer? Vi tilbyder alt indenfor indpakning, når du skal flytte: indpakningspapir, bobleplast og bølgepap. Hos H.C. Andersens Flyttefirma får du det samme udstyr, som de professionelle bruger – og altid til en fordelagtig pris.

   Har du behov for moderne flytteudstyr til det tunge arbejde? Så hjælper vi dig gerne. Når du flytter med H.C. Andersens flyttefirma, stiller vi nemlig altid sækkevogn, møbelhund og flyttelift til rådighed – ganske gratis. Så er du sikret den bedst mulige håndtering af dine tunge møbler. Vi har alt det nødvendige udstyr til din flytning, og vi står altid klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp.

   Se vores flytteudstyr og køb eller lej i dag.

   Husk, at du altid kan få et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning. Ring til os på 28 88 88 80 eller udfyld formularen til højre. Vi glæder os til at give dig en god flytteoplevelse.

   flyttetæpper
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Skal vi ringe dig op?

   Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd