Sækkevogn

Spar flyttetid med vores sækkevogn

Din flytning er hurtigt overstået, når vores dygtige flyttemænd bruger en sækkevogn. Du sparer en masse flyttetid, fordi vores flyttemænd sparer adskillige ture til og fra flyttebilen. Vores brug af effektivt flytteudstyr følger altid med i prisen.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » 
 3. Flytteudstyr
 4.  » Sækkevogn

Nem og effektiv flytning med en sækkevogn

Hvorfor bruge en sækkevogn til din flytning?

Som du kan høre på navnet, er en sækkevogn traditionelt blevet brugt til at transportere sække. I dag bruger vi sækkevogne til alle mulige slags lette og tunge transportopgaver.

Den er ofte et uundværligt redskab, uanset om du skal flytte gods og varer på arbejdspladsen, materialer til havearbejdet eller møbler, hårde hvidevarer og flyttekasser i forbindelse med en flytning. Derfor tilbyder vi den også altid som en del af vores flytteservice – ganske gratis.

Sækkevognen gør det nemlig let som en leg for vores flyttemænd at transportere dine mange flyttekasser til og fra flyttebilen. Hvis ikke ”kassevogn” allerede var taget, havde det også været et glimrende navn til dette smarte udstyr.

Der er mange fordele ved at bruge en sækkevogn til din flytning:

 • Du undgår overbelastning af kroppen. Tunge løfteopgaver virker nedslidende og øger risikoen for skader. Vi bruger sækkevogn for at passe ekstra godt på vores flyttemænds helbred – især nakke, ryg og knæ.
 • Du effektiviserer og udnytter din tid bedst muligt. En flytning kan være utrolig tidskrævende med adskillige ture til og fra flyttebilen. Med en sækkevogns smarte hjul bliver det rullende let at transportere flere flyttekasser ad gangen. Din flytning er hurtigt overstået, så du kan fokusere på andre vigtige ting.
 • Nogle ting er bare besværlige at holde om og bære. Vi bruger en sækkevogn, så dine ting aldrig udsættes for unødig fare.
Billede af Danny fra HCA

Hvad er den bedste sækkevogn til flytning?

Alle sækkevogne er ikke skabt lige. Der er nemlig forskel på, hvor godt forskellige sækkevogne egner sig til flytteopgaver. Når vi skal flytte dine ting, bruger vi kun sækkevogne, som kan klare tunge og krævende løfteopgaver. På den måde er vi sikre på at kunne klare alle dine flyttebehov.

Vi bruger en model, som gør det nemt og bekvemt at flytte dine tunge ting og flyttekasser uden at få sved på panden.

Vores sækkevogn er på flere måder særligt velegnet til flytning:

 • Den har luftgummihjul, hvilket er vigtigt, når du ofte skal køre over mindre forhindringer som fx dørtærskler – det kommer de færreste udenom i forbindelse med en flytning.
 • Den er robust og i ordentlig kvalitet. Så er du er sikker på, at den kan klare selv de mest krævende flytteopgaver. På den måde er du garanteret en nem og bekvem flytning af dine tunge ting og flyttekasser.
 • Du får en model med brede hjul, hvis du skal op og ned ad trapper. Så er du sikret en både stabil og sikker flytteoplevelse med sækkevogn – også selvom den foregår på trappetrin.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din flytning? Så er du mere end velkommen til at ringe til os på 28 88 88 80. Du kan også udfylde formularen til højre – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Studiebolig

   FAQ

   14 m2 1-værelses studielejlighed i stuen til kollegie på 1. sal i indre Kbh.

   • Afstand: 5 km
   • Indbo og møblement: Skab med glashylder – Halvandenmandsseng – Skrivebord med stol
   • Antal flyttekasser: 15

   2.200,-

   inkl. moms

   Lejlighed

   Bæredygtighed

   92 m2 4-værelses lejlighed på 6. sal (uden elevator) til 3-værelses lejlighed på 4. sal (uden elevator)

   • Afstand: 6 km
   • Indbo og møblement: En del skabsmoduler og kommoder – Stor hjørnesofa – En del løse genstande såsom lamper, puder og billeder
   • Antal flyttekasser: 50

   9.900,-

   inkl. moms

   Lejlighed

   distance flytning

   61 m2 2-værelses lejlighed på 3. sal (uden elevator) til 3-værelses lejlighed på 2. sal (uden elevator)

   • Afstand: 164 km (fra København til Odense)
   • Indbo og møblement: Nedtagning af lamper og skille reolsystem ad – Almindeligt indbo (senge, sofaer, kommoder, spisebord m.m.)
   • Antal flyttekasser: 30

   14.100,-

   inkl. moms

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

     Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

     Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget!

     Rigtig glad for samarbejdet

     Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik.

     Caroline Viskum

     UOVERTRUFFEN

     Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade.

     Majbritt Pedersen

     Alt gik som aftalt

     Super god flytteservice, med friske og professionelle flyttefolk. Kan anbefales til at flytte hæve/sænke skriveborde og arkivskabe! Alt gik som aftalt og ingen klager eller brok fra flyttefolkene, som flyttede i over 10 timer. Vil bruge dette firma igen, da jeg var yderst tilfreds.

     Thomas Hansen

     Få moderne flytteudstyr hos H.C. Andersens Flyttefirma

     Din flytning bliver klaret med moderne flytteudstyr hos os. Det betyder, at du sparer flyttetid, imens vi passer på dine ejendele og vores flyttemænds helbred. Hos H.C Andersens Flyttefirma står vi klar med bl.a. sækkevogn, møbelhund og flyttelift.

     Du får den bedst mulige flytteoplevelse hos os. Med en sækkevogn eller møbelhund fra H.C. Andersens Flyttefirma får du en rullende start på din flytning. Med en flyttelift slipper du for at slæbe dine kære møbler ned gennem smalle trappeopgange. I stedet bliver flytningen nem og gnidningsfri – uanset hvilken sal du bor på!

     Vi står klar med moderne flytteudstyr og ekspertisen til at bruge det. Ring til os på 28 88 88 80 – eller udfyld formularen til højre. Vi vender hurtigt tilbage med et godt og uforpligtende tilbud på din flytning.

     sækkevogn
     Billede af Karsten fra HCA til kontakt

     Ring til os

     Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

     Åbningstider: 08:00-16:00

     Beige telefon ikon

     28 88 88 80

     Beige pen ikon

     info@hc-a.dk

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd

     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.