Flyttefirma Århus

Kalder dit næste flytteeventyr?

H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder effektiv og professionel flytning i hele Århus! Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende og gratis tilbud eller høre mere om vores services.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » 
 3. Kontakt
 4.  » Flyttefirma Århus

Lad H.C. Andersens Flyttefirma hjælpe dig på vej i Århus

Vil du have mere tid til dine venner, familie og medarbejdere så lad os hjælpe dig godt på vej mod dit næste eventyr. H.C. Andersens Flyttefirma A/S har mange års erfaring med at hjælpe både privat- og erhvervskunder med effektiv og overskuelig flytning. Vi har alt, hvad der skal til for at gøre din flytning til en god historie. Uanset om der er tale om et hus, kontor eller værelse, vil vores kompetente flyttefolk klare opgaven med et smil i hele Århus og omegn. Vi er meget passionerede omkring flytning. Vi forstår, at det kan være svært at overlade sine ejendele til andre, derfor yder vi den største ekspertise og bedste service på området. Vi behandler altid dine ting, som var det vores egne.

 

Vi skaber orden i flyttekaos

H.C. Andersens Flyttefirma garanterer flytninger i høj kvalitet, da vi kun bruger de bedste folk, som kan deres kram. Vores flyttefolk er erfarne og professionelle og vi sikrer altid, at de har de rette kompetencer til netop dit behov. Din flytning skal være en god historie, og vi arbejder hårdt for at sikre, at du efterlades med et smil på læben og får en god oplevelse.

 

Altid gennemskuelige priser

Du vil aldrig komme til at betale mere, end den pris der er angivet i kontrakten, for vi arbejder kun med faste og ærlige priser! Når vi kører ud til dig, er dette altid gratis, dog har vi beregnet et prisestimat på parkeringstaksten, som vil fremgå i kontrakten. Taksten er indregnet i vores samlede pris og hvis parkeringen overstiger dette, er det på vores regning.

Læs mere om vores priser her.

Flyttefirma Aarhus, Århus

En flytning, der er til at forstå

Vores fornemste opgave er at sikre dig så effektiv og nem en flytning som muligt. Med vores mange års erfaring er vi mestre i alle aspekter af din flytning. For at give dig tryghed før, under og efter flytteprocessen, et v altid behjælpelige med en grundig rådgivning forud for din flytning. Du modtager altid et skræddersyet tilbud, som passer præcis på dine behov og ønsker.

 

Vi tilbyder alt, hvad du behøver

H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilbyder alt, hvad du har brug for. Vi ønsker at være dit foretrukne flyttefirma i Århus og derfor stiller vi høje krav til vores folk. Vi sikrer, at vores medarbejdere har de rette kompetencer og ekspertise, til det job de skal udføre. På den måde sikrer vi dig en flytteservice i kompromisløs kvalitet. Med H.C. Andersens Flyttefirma A/S er du sikret en professionel flytning.

Ingen flytninger er ens og for at imødekomme dine ønsker og behov, hvad end det er privat eller erhverv, tilbyder vi forskellige services, for eksempel:

 • Leje og køb af flyttekasser, flyttetæpper og andet indpakning
 • Opbevaring på vores sikre og overvågede opbevaringslager
 • Effektiv flytning med fagligt dygtige flyttemænd
 • Både ned- og udpakning
 • Faste priser – Ingen skjulte gebyrer og udgifter 
Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Vi tager hånd om dine flytteopgaver

   Flyttefirma Århus – få et uforpligtende tilbud på din flytning

   H.C. Andersens Flyttefirma A/S har altid faste og overkommelige priser. Vi har mange gode flytteoplevelser bag os, så hvis du har brug for effektive og kompetente flyttefolk så vælg os som dit flyttefirma i Århus.

   Ingen opgave er for stor eller lille for H.C. Andersens Flyttefirma – Vi står altid klar til at hjælpe dig med præcis den flytning, du står overfor. Vi tilbyder flytninger i hele landet samt udlandet, både privatflytning og erhvervsflytning – alt er muligt.

   Er du i tvivl om, hvad der er den rette løsning for dig, eller hvordan du vil gribe opgaven an? Så kontakt os her eller via kontaktformularen her på siden.

   Flyttefirma Aarhus, Århus

   Sådan beregner vi din pris

   Vælger du at benytte en af vores pakkeløsninger, bliver prisen for flytningen afregnet pr. påbegyndte halve time ud over minimumsbookningen. Hvis en flytning eksempelvis tager 2 t. og 25 min., så afregnes der for 2 t. og 30. min.

   Hvis adressen er i Storkøbenhavn, Århus eller Odense, starter tiden, når vi ankommer på fraflytteradressen og slutter, når flytningen er slut på tilflytteradressen. Det vil sige, at der er gratis kørsel i disse byer.

   MED I PRISEN

   Når du vælger at flytte med H.C. Andersens Flyttefirma får du altid høj service, dygtige og erfarne flyttemænd og et uforpligtende tilbud. Det giver vi for at sikre, at din flytning bliver en god historie. Men vi stopper ikke der.

   Som en del af vores flytteservice får du nemlig altid følgende fordele:

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

     Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

     De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

     Signe Elise

     Fem Stjernet Anmeldelse

     Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

     Louise Nielsen

     Fem Stjernet Anmeldelse

     De varmeste anbefalinger herfra.
     God behandling og den bedste service fra start til slut.

     Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

     Paya Søberg

     Fem Stjernet Anmeldelse

     Vi gør din flytning til en god oplevelse

     Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

     Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
     Du finder vores kontaktoplysninger her.

     Skal vi ringe dig op?

     Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
     Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

      Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


       DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

       Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

       FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

       Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

       VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

       Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

       Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

       FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på tiden
       • Vejledning og gode råd