Flyttefirma Sjælland

H.C. Andersens Flyttefirma er dit professionelle flyttefirma på Sjælland

Vi gøre alt for, at din oplevelse med et flyttefirma på Sjælland bliver en god historie.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » 
 3. Kontakt
 4.  » Flyttefirma Sjælland

Flyttefirma Sjælland

Leder du efter et flyttefirma på Sjælland som er professionelle og loyale? Hvis du skal flytte til eller fra Sjælland, så kan H.C. Andersens Flyttefirma A/S hjælpe dig, hvad end du er privatkunde eller erhvervskunde. Vi tilbyder altid faste lave priser til konkurrencedygtige priser.

Vi er specialister i flytning, og vælger du os, er du garanteret professionelle og kompetente flyttemænd, der håndterer dine ejendele forsvarligt og altid overholder aftaler.

Flyttefirma Sjælland priser

Vores priser afhænger af, hvad du har brug for. Vi har faste priser som er baseret på hvilken flyttepakke du vælger. Forskellen på flyttepakkerne er fx antal flyttemænd, hvor stor en flyttebil du har brug for, og hvor langt tid du har brug for vores hjælp.

Du kan læse mere om vores priser på flyttemænd her.

Som en del af vores service tilbyder vi et flyttetilbud. Flyttetilbudet er baseret på en snak med vores flyttekonsulent om dine behov. Det er en stor fordel at lave et flyttetilbud, fordi du på den måde undgår uforudsete udgifter, og heller ikke bestiller mere end du har brug for. En flytning behøver ikke være en bekostelig affære med H.C Andersens Flyttefirma. Og husk, vores kørsel er altid en del af den samlede pakke. Du slipper derfor for ekstra gebyrer som følge heraf.

Billig opbevaring Sjælland

Har du brug for opbevaring på Sjælland? Hos H.C. Andersens Flyttefirma er kundetilfredshed helt afgørende. Derfor tilbyder vi også vores kunder muligheden for at opbevare møbler, inventar og ejendele i vores sikkerhedsovervågede opbevaringslokaler. Nogle gange er vores kunder ikke helt er klar til at flytte ind, eller bare mangler et sted, hvor de kan have sine ting, og så er det jo rart at have muligheden! Vi behandler naturligvis dine ting, som var de vores egne.

Vi kører dine ting til opbevaring og hjælper med at stable dem, så de både fylder så lidt som muligt og står forsvarligt og sikkert. Så er vi sikre på, at intet er gået i stykker eller væltet, når vi kommer tilbage og henter dine ting.

Opbevaringslageret er videoovervåget og alarmsikret. Vores lager er også beskyttet mod skadedyr.

Vores priser på opbevaring er billige! Kontakt os for at få mere info eller indhent et tilbud!

sjælland
Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Tryghed og forsikring hos Flyttefirma Sjælland

   Er du bekymret for, hvad der sker, hvis dine ting går i stykker under flytningen? Eller om flyttemændene virkerlig behandler dine kære ejendele som var det deres egne? Det kan vi godt forstå! Når man flytter er tryghed en af de vigtigste faktorer. Du lægger dine egendele i hænderne på andre folk, og du skal derfor kunne stole på, at dine møbler er ubeskadiget, når du modtager dem.

   Derfor er det en god idé at benytte sig af et flyttefirma, der bygger på faglig ekspertise og troværdighed. Når du flytter med H.C. Andersens Flyttefima Sjælland kan du være sikker på, at arbejdet udføres af professionelle og kompetente flyttemænd, uanset om der er tale om en firmaflytning på Sjælland eller om dine møbler skal flyttes til udlandet.

   For at sikre en hurtig og problemfri flytning, er det vigtigt at pakke ejendelene godt ned.

   Hvis det skulle ske, at uheldet er ude, er du som kunde forsikret i henhold til forsikringsloven. Se mere under menupunktet forsikring.

   Vi flytter også for dig i København

   Vores flyttemænd har mange års erfaring med flytning og er vant til at flytte inde i storbyen, hvor der bor mange mennesker i lejligheder. Det kan være svært at flytte sine tunge møbler ned fra 4. sal uden at ødelægge ryggen eller sine kære møbler. Myldretrafikken kan også være en udfordring, hvis man har en deadline.

   Det er rart at slippe for alle disse udfordringer og bekymringer og at skulle bede sine venner og familie om at hjælpe alle sine ting ned af mange etager. Alle disse udfordringer har vi stor erfaring med at løse. Vores flytteudstyr er i god kvalitet, og vi kender tips og tricks til at gøre en flytning fra en lejlighed eller et hus inde i byen så gnidningsfrit og nemt som muligt. 

   Du kan læse mere om flytning i København på vores hjemmeside, hvor du også kan se vores priser.

   Sjælland flyt

   Kontakt os og få et uforpligtende flyttetilbud hurtigst muligt!

   Synes du lige pludselig, at din kommende flytning virker meget mere overskuelig? Det vil vi i hvert fald gerne hjælpe dig med i vores flyttefirma Sjælland! Du kan kontakte os her og høre mere eller stille spørgsmål, som du ikke har fået svaret på. Du kan også indhente et uforpligtende flyttetilbud på vores onlineformular på hjemmesiden.

   Vi ser frem til at gøre din flytning så rar en oplevelse som muligt!

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

     Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

     De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

     Signe Elise

     Fem Stjernet Anmeldelse

     Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

     Louise Nielsen

     Fem Stjernet Anmeldelse

     De varmeste anbefalinger herfra.
     God behandling og den bedste service fra start til slut.

     Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

     Paya Søberg

     Fem Stjernet Anmeldelse

     Vi gør din flytning til en god oplevelse

     Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

     Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
     Du finder vores kontaktoplysninger her.

     Skal vi ringe dig op?

     Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
     Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

      Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


       DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

       Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

       FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

       Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

       VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

       Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

       Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

       FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på tiden
       • Vejledning og gode råd