Langdistance

Skal du flytte på tværs af landet eller til udlandet?

Uanset hvor langt du skal flytte, kan H.C. Andersens Flyttefirma klare det for dig. Vores flytninger kender ingen grænser, da vi dækker både hele Danmark og det store udland. Hos os er din langdistance flytning altid i sikre og kompetente hænder.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » Langdistance

Til dig med brug for en langdistance flytning

Skal du tilbagelægge mange kilometer i forbindelse med med din næste flytning? H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder langdistanceflytning for både privatpersoner og virksomheder. Du kan derfor trygt overlade al logistik til os, uanset om du flytter til udlandet eller holder dig indenfor Danmarks grænser. Flytter du inden for Europa, kører vi gerne alle dine ejendele til din nye bopæl.
Som kunde nyder du godt af vores mange gode erfaringer med udlands- og langdistanceflytninger, da de giver os en konkurrencefordel. Hos os bliver din flytning nemlig håndteret af dygtige flyttemænd, som har ekspertisen til at klare alle former for flytninger. Vores flyttemænd er både flytteuddannede og erfarne og ansvarlige chauffører. Når du vælger H.C. Andersen Flyttefirma til din langdistaneflytning, kan du derfor sove trygt, velvidende at dine ting kommer sikkert fra A til B.
Vi skræddersyer et tilbud, som passer til dine ønsker og behov. På den måde er du sikker på altid at få den helt rigtige pris på din langdistanceflytning.

Få et uforpligtende tilbud på din langdistanceflytning. Udfyld kontaktformularen til højre, eller ring til os på 28 88 88 80.

BLIVER IKKE VIST!
Vores hjem er København, men vi flytter i hele landet

H.C. Andersens flyttefirma har til huse i hjertet af København, og derfor flytter vi ofte for folk i Københavnsområdet.

Vi tilbyder dog vores flytteservice i hele landet – og altid med den samme høje service og kvalitet. Så hvis du har planer om at rykke rødderne op i storbyen for at starte et nyt eventyr i en anden del af landet, kan vi sagtens håndtere det.

Ønsker du en flytteservice, hvor priserne er lave, servicen høj og dine ting flyttes med et smil? Så kontakt H.C. Andersens Flyttefirma. Vi leverer en sikker og effektiv flytning og står til rådighed 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Læs mere om vores flytteservice her.

Overvejer du at flytte til udlandet?

Strækker din flyttedrøm sig langt ud over Danmarks grænser, så kan H.C. Andersens Flyttefirma også hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig at stå for din udlandsflytning, så den kommer til at forløbe nemt og gnidningsfrit.

Vi har mange års erfaring med flytning til udlandet, og derfor kan vi også rådgive dig om en masse ting, man skal huske, når man flytter til udlandet. Samtidig har vi også samarbejdspartnere i en lang række lande, der kan hjælpe dig med at komme godt på plads.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at flytte til udlandet, her.

Langdistance

Uanset om du bliver indenfor Danmarks grænser eller vender dig mod det store udland, står vi klar til at hjælpe dig. Udfyld vores kontaktformular til højre – eller ring til os på 28 88 88 80. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Til virksomheden med langdistance flytning på tværs af landet eller til udlandet?

Skal din virksomhed flytte til udlandet, kan du trygt overlade opgaven til H.C. Andersens Flyttefirma. Grundene til at rykke en virksomhed til udlandet kan være mange: billigere afgifter, bedre arbejdskraft eller bedre kontakt til forbrugeren. Uanset hvad din motivation er, kan vi med stor ekspertise foretage og planlægge din flytning til udlandet, så den går så glat som muligt.

Ved lange flytninger er det især vigtigt at bruge et flyttefirma, som vægter kvalitet og dialog højt. På den måde opstår der færrest mulige misforståelser, hvilket i sidste ende giver den bedste flytteoplevelse.

H.C. Andersens Flyttefirma kører alle ugens dage, så hvis du skal flytte til udlandet, behøver det ikke at koste en masse arbejdstid. Med andre ord er dit valg af H.C. Andersens Flyttefirma din garanti for en effektiv flytning, uanset om du skal flytte på tværs af Danmark eller til udlandet.

Har du brug for at få et uforpligtende tilbud på langdistance erhvervsflytning til udlandet?
Udfyld vores kontaktformular til højre – så vender vi tilbage med et uforpligtende flyttetilbud indenfor 24 timer. Alternativt kan I fange os på 28 88 88 80.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Langdistance flytning til udlandet?

   Billige biler, lavere afgifter eller nye udfordringer? Der kan være mange gode argumenter for langdistance flytningen til udlandet. Uanset motiverne så kræver en langdistance flytning et stabilt flyttefirma med den nødvendige erfaring og professionelle medarbejdere, der tager hånd om dine ting, som var det deres egne.

   Derfor stiller vi hos H.C. Andersens Flyttefirma gerne vores ekspertise indenfor udlandsflytning til rådighed for private eller virksomheder, der har valgt at rykke teltpælene op og starte et udlandseventyr.

   Når du bestiller en langdistance flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, kender du altid prisen på forhånd, da vi giver faste timepriser og tilbud på, hvad det kommer til at koste dig at flytte til udlandet.

   BLIVER IKKE VIST!
   Vi dækker disse lande

   Når du skal starte dit udlandseventyr, hjælper vi dig med at komme på plads i følgende lande:
   Tyskland, Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Polen, Portugal. Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Ungarn og Østrig.
   Vores speciale er Tyskland og Sverige.
   Udover at flytte til Europæiske lande, har vi også stor erfaring med at fylde containere og sende dem udenlands. De destinationer vi oftest flytter til, er Dubai, Singapore, Hong Kong, USA, Sydafrika og Beijing. Derudover flytter vi langdistance til Afrika, Asien, Nordamerika og Sydamerika.

   Vi har mange store internationale samarbejdspartnere, og vi fungerer desuden som en international partner, når udenlandske flyttefirmaer sender deres containere til Danmark.

   Containerne vi sender er for det meste på enten 10, 20 eller 40m3.

   Du får din egen flyttekonsulent

   Som en del af vores langdistance flytteservice sender vi en flyttekonsulent ud til dig. Så kan vi sammen planlægge din flytning og sikre, at den foregår præcist efter dine behov og ønsker. Vores konsulent er samtidig også din flytterådgiver under hele processen, som også hjælper med at pakke din flyttebil eller container.

   Læs mere om vores flyttekonsulent her.

   Vi er behjælpelige med alt fra at pakke ind til at bære. Hvis du har værdifulde genstande, pakker vi dem særligt godt ind for at sikre dem under transporten. Desuden vil størstedelen af dit inventar blive pakket ind i bølgepap og bobleplast. Vi har en helt speciel teknik, som vi f.eks. bruger til at pakke dine malerier eller billeder ind i, så de undgår ridser eller skrammer på den lange rejse.

   Hos H. C. Andersens Flyttefirma går vi op i, at dine ting bliver leveret ubeskadiget og ikke mindst, at du kommer godt på plads i dit nye hjem.

   Læs mere om hvad vi tilbyder indenfor ned- og udpakning her.

   Det eneste vi behøver fra dig, er en dato samt din nye adresse – så er du ét skridt nærmere en god flytteoplevelse. Vi sørger for at dine ting bliver hentet på A og leveret til B – naturligvis via den korteste og bedste rute til destinationen.

   Få et uforpligtende tilbud på din langdistance flytning til udlandet
   Så ønsker du at krydse landegrænser, så meld flytning til myndighederne og kontakt derefter H.C. Andersens Flyttefirma. Så klarer vi resten, så du hurtigt kan falde til i dine nye omgivelser.

   Udfyld vores formular til højre, så vender vi tilbage med et uforpligtende flyttetilbud indenfor 24 timer.

   Langdistance
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Skal vi ringe dig op?

   Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd