Flytte til udlandet

Skal du flytte til udlandet?

Hvis du står i den situation, at du skal flytte til udlandet, kan H.C. Andersen klare flytningen for dig. Vi er et flyttefirma, der ikke kender nogen grænser. Derfor spiller det ingen for os hvor, du skal flytte hen – du kan være sikker på din flytning forløber effektivt og gnidningsfrit, når du vælger H.C. Andersens Flyttefirma.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » 
 3. Langdistance
 4.  » Overvejer du at flytte til udlandet?

Vælg os når du skal flytte til udlandet

Hos H.C. Andersens Flyttefirma gennemfører vi flytninger til udlandet for både privatpersoner og virksomheder. Så lige meget hvem du er og hvilken hjælp, du har brug for, kan du trygt overlade al logistik til os. Vi garanterer, at der bliver taget godt hånd om dit inventar og at alle dine ejendele bliver transporteret til din nye adresse.

Vi har længe hjulpet vores kunder med at flytte til udlandet, og har derfor kompetencerne til at stå for din flytning. Samtidig giver vores lange erfaring med udlandsflytninger os en konkurrencefordel.

Hos os bliver din flytning nemlig håndteret af dygtige flyttemænd, som har ekspertisen til at klare alle former for flytninger. Vores flyttemænd er både flytteuddannede og erfarne og ansvarlige chauffører. Når du vælger H.C. Andersen Flyttefirma ved udlandsflytning, kan du sove trygt, velvidende at dine ting kommer sikkert fra A til B.

Vi skræddersyer et tilbud, som passer til dine ønsker og behov. På den måde er du sikker på altid at få den helt rigtige pris på din udlandsflytning.

Flytte til udlandet

Danmark er vores hjem, men vælg os også, når du skal flytte til udlandet!

Vi er et flyttefirma, der har rødder i Danmark. Vi placeret i midten af København, og det er derfor oftest folk i Københavnsområdet, vi flytter for. Men det betyder ikke, at vi ikke flytter uden for København eller uden for Danmark. Tværtimod.

Vi tilbyder nemlig vores flytteservice i hele landet og hele verden. Lige meget hvorfra og hvortil du skal flytte, får du altid samme høje service og kvalitet. Så hvis du har planer om at rykke rødderne op for at starte et nyt eventyr i en anden del af landet eller anden del af verden, kan vi sagtens håndtere det.

Ønsker du en flytteservice, hvor priserne er lave, servicen høj og dine ting flyttes med et smil? Så kontakt H.C. Andersens Flyttefirma. Vi leverer en sikker og effektiv flytning og står til rådighed 24 timer i døgnet, alle ugens dage.
Læs mere om vores flytteservice her.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Vælg H.C. Andersens Flyttefirma når du skal flytte til udlandet

   Der kan være mange årsager til, at du skal flytte til udlandet – og denne årsag er som sådan underordnet for os. Vi ved dog, at en udlandsflytning kræver et stabilt flyttefirma, der har den nødvendige erfaring og dygtige medarbejdere, der kan tage godt hånd om dine ting. Derfor skal du vælge H.C. Andersens Flyttefirma. Vi stiller vores ekspertise inden for udlandsflytning til rådighed for privatkunder eller virksomheder, der har valgt at rykke teltpælene op og starte et nyt eventyr i udlandet.

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, kender du altid prisen på forhånd, da vi giver faste timepriser og tilbud på, hvad det kommer til at koste dig at flytte til udlandet.

    

   Skal du flytte til udlandet? Vi dækker disse lande

   Når du skal starte dit udlandseventyr, hjælper vi dig med at komme på plads i følgende lande:
   Tyskland, Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Polen, Portugal. Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Ungarn og Østrig.
   Vores speciale er Tyskland og Sverige.
   Udover at flytte til Europæiske lande, har vi også stor erfaring med at fylde containere og sende dem udenlands. De destinationer vi oftest flytter til, er Dubai, Singapore, Hong Kong, USA, Sydafrika og Beijing. Derudover flytter vi langdistance til Afrika, Asien, Nordamerika og Sydamerika.

   Vi har mange store internationale samarbejdspartnere, og vi fungerer desuden som en international partner, når udenlandske flyttefirmaer sender deres containere til Danmark.

   Containerne vi sender er for det meste på enten 10, 20 eller 40 kubik.

    

   Vær i trygge hænder med din egen flyttekonsulent, når du skal flytte til udlandet

   Alle der vælger H.C. Andersens Flyttefirma bliver tildelt en flyttekonsulent, som kommer ud til dig. I samarbejde planlægger i så din flytning. Derfor kan du være sikker på, at din flytning foregår præcis som du ønsker det. Vores konsulent er samtidig også din flytterådgiver under hele processen, som også hjælper med at pakke din flyttebil eller container.

   Læs mere om vores flyttekonsulent her.

   Når det kommer til dine genstande, er det vigtigt for os, at disse bliver behandlet ordentligt. Derfor er vi også behjælpelige med alt fra at pakke ind til at bære. Hvis du har værdifulde genstande, pakker vi dem særligt godt med materialer af professionel kvalitet, for at sikre dem under transporten. Desuden vil størstedelen af dit inventar blive pakket ind i bølgepap og bobleplast. Vi har en helt speciel teknik, som vi f.eks. bruger til at pakke dine malerier eller billeder ind, så de undgår ridser eller skrammer på den lange rejse.

   Hos H. C. Andersens Flyttefirma går vi op i, at dine ting bliver leveret ubeskadiget og ikke mindst, at du kommer godt ind i dit nye hjem.

   Læs mere om hvad vi tilbyder indenfor ned- og udpakning her.

   Det eneste vi behøver fra dig, er en dato samt din nye adresse – så er du ét skridt nærmere en god flytteoplevelse. Vi sørger for at dine ting bliver hentet på A og leveret til B – naturligvis via den korteste og bedste rute til destinationen.

    

   Få et uforpligtende tilbud, når du skal flytte til udlandet

   Så ønsker du at krydse landegrænser, så meld flytning til myndighederne og kontakt derefter H.C. Andersens Flyttefirma. Så klarer vi resten, så du hurtigt kan falde til i dine nye omgivelser.

   Udfyld vores formular til højre, så vender vi tilbage med et uforpligtende flyttetilbud indenfor 24 timer.

   Flytte til udlandet
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Skal vi ringe dig op?

   Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd