Opbevaring pris

Opbevaring af inventar og møbler til en konkurrencedygtig pris

Hvis du brug for et sikkert sted at opbevare dine ting i forbindelse med din flytning, så er du kommet til det rette sted. Når du flytter med H.C. Andersen, har du mulighed for at få opbevaret både inventar og møbler til en god pris. Uanset om der er tale om en privat- eller erhvervsflytning. Læs om vores opbevaring pris her!

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » 
 3. Pris
 4.  » Opbevaring pris

Vi tilbyder opbevaring i højeste kvalitet

Står du i en situation, hvor du ikke kan flytte direkte fra en bolig til en anden eller måske skal flytte i noget mindre? Men kan du ikke finde det godt sted til en rigtig pris? Så lad os hjælpe dig. H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder nemlig opbevaring af dine ting til en god pris i forbindelse med din flytning – lige så længe du ønsker.

Mellem flytning fra et sted til et andet kan der nemt opstå et behov for opbevaring af inventar eller møbler i alt fra et par dage til flere måneder. Men når du skal opbevare personlige ejendele, er det vigtigt at vælge et firma, du kan stole på. Kvaliteten skal være helt i top.

H.C. Andersens Flyttefirma er kendt for at have en af de allerbedste samarbejdspartnere, når det kommer til opbevaring i forbindelse med flytning. Kvaliteten af vores opbevaringsrum er så høj, at selv større virksomheder bliver kunder ved os. Ud over være have fugt- og skadedyrssikrede er alle rum, der bliver brugt til opbevaring, også udstyret med video og tyverialarm. Så kan du være sikker på, at dine ting står sikkert og trygt under hele opbevaringen.

Læs mere om vores opbevaringsrum og muligheden for opbevaring her. 

Få opbevaring af dine møbler til en skarp pris

Det vigtigste for os er, at din flytning bliver en god oplevelse. Derfor står vi også altid klar med en god pris til dig, også når det gælder muligheden for opbevaring. Når du vælger at flytte med os, får du altså et tilbud, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd. Det er vores måde at sikre, at din flytning bliver en god historie – også fra et økonomisk synspunkt.

Prisen for opbevaring hos os er 100 kr. pr. m3 pr. måned, uanset hvor længe du ønsker dine ting opbevaret. Vi pakker dine ting forsvarligt i opbevaringsrummet, så de står trygt, indtil du eller vi henter dem igen. Den tid det tager for os at flytte tingene og pakke dem i opbevaringsrummet beregnes ud fra, hvordan du har valgt at hyre os i forbindelse med flytningen.

Når du flytter med H.C. Andersens Flyttefirma har du mulighed for enten at hyre os til en fast pris pr. time eller få udarbejdet et samlet tilbud for hele din flytning. Vælger du at hyre os til en fast pris, tilbyder vi en række forskellige pakkeløsninger, som du har mulighed for at vælge imellem. De giver et overblik over både pris, og hvor mange flyttemænd og hvor stor en flyttebil, der skal bruges ved forskellige boligtyper og -størrelser.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for at få et fuldstændigt tilbud og en samlet pris, men den pris, du betaler for leje af opbevaringsrummet, afregnes stadig pr. måned.

Læs mere om vores priser her.

Opbevaring pris

Opbevaring for både private og erhverv

Uanset om det er dig eller din virksomhed, der skal flytte, tilbyder H.C. Andersens Flyttefirma opbevaring af både inventar og møbler til en stærk pris. Så slipper du for besværet med at skulle koordinere på kryds og tværs af flyttefolk og opbevaring. I stedet aftaler du bare med os, hvor og hvornår du ønsker dine ting hentet og bragt, så sørger vi for opbevaring i mellemtiden.

Dine møbler bliver let bragt til din nye adresse, når den endelige flyttedag rammer. Og vi garanterer en kompetent og professionel håndtering af dit møblement, så du er sikker på ikke at skulle ud og bruge en masse penge på nye møbler grundet skader. Det er nemlig det, vi forstår ved opbevaring i høj kvalitet.

Dette gælder naturligvis også, hvis det er din virksomhed, som skal flytte. Når I vælger at flytte med H.C. Andersens Flyttefirma, får I et flyttefirma, der er kendt for sin kundeservice og ekspertise indenfor koordineringen af større og mindre erhvervsflytning. På den måde undgår I tabt arbejdstid og kommer hurtigt fra A til B.

Vi håndterer årligt over 1000 flytninger for erhverv, og vi ved, hvor vigtigt opbevaring kan være for, at processen glider glat. Derfor tilbyder vi også opbevaring af din virksomheds inventar, indtil jeres nye arbejdsplads er klar. Lageret er både sikret mod skadedyr og fugt samt videoovervåget og alarmsikret, så I kan være sikre på, at jeres inventar er i trygge hænder.

Har du brug for opbevaring i forbindelse med din flytning? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud til en skarp pris. Det gør du enten ved at udfylde formularen til højre eller ringe til os på telefon 28 88 88 80. Vi står altid klar til at hjælpe.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Dine ejendele er sikre i vores opbevaringsrum

   Når du vælger opbevaring som en del af din flytteoplevelse hos H.C. Andersens Flyttefirma kan du være sikker på, at dine ting opbevares trygt og sikkert. Vi kører dine ting til opbevaring i vores opbevaringslager og hjælper dig naturligvis også med at pakke dem forsvarligt. Så de står sikkert, til de hentes igen og transporteres til deres endelige destination.

   Vi har stor erfaring med opbevaring og ved, hvordan vi bedst pakker dine ting i vores opbevaringsrum. Vi finder først og fremmest ud af, hvor mange kvadratmeter der skal bruges til opbevaring af dine ting. Derefter får vi først de tungeste flyttekasser på plads. Det gør vi for at sikre, at de nederste kasser ikke knækker sammen under den vægt, der placeres ovenpå. Samtidig sørger vi også for at inventaret fylder så lidt som muligt, så du ikke skal betale for brug af unødig plads. På den måde sikrer vi dig den bedst mulige pris.

   Klik her og læs mere om vores opbevaring og hvordan vi pakker dine ting her.

   Sikkerheden af dine ting er en topprioritet for vores opbevaring. Det er vigtigt for os, at du ikke behøver bekymre dig om dine ting, så længe de er i vores varetægt. Derfor er vores opbevaringsrum også både:

   • Videoovervåget
   • Alarmsikret
   • Fugtsikret
   • Beskyttet mod skadedyr

   På den måde kan du være sikker på at dine møbler og ejendele er i sikkerhed for de mest almindelige trusler mod inventar under opbevaring. Dermed garanterer vi også, at du får dine ting tilbage i samme stand, som vi hentede dem i på fraflytteradressen.

   opbevaring
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd