Rydning af dødsbo pris

En god pris på rydning af dødsbo

Rydning af dødsbo kan være en overvældende affære, allerede inden man begynder at tale om pris. For at sikre at du kommer så nemt og smertefrit igennem processen som muligt, garanterer vi hos H.C. Andersens Flyttefirma høj service til en konkurrencedygtig pris. Så skal du ikke spekulere over uoverkommelige udgifter i en svær tid.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » 
 3. Pris
 4.  » Rydning dødsbo

En komplet løsning til en overkommelig pris

Hvis du pludselig står med ansvaret for rydning af et dødsbo, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. H.C. Andersens Flyttefirma har mange års erfaring med flytning af både store og små boliger, og vi vil rigtig gerne bruge denne erfaring til at hjælpe dig videre. Det er nemlig vigtigt for os, at du får en god flytteoplevelse. Også selvom der er tale om en uventet eller uønsket flytning.

For at hjælpe dig bedst muligt videre, har vi derfor kombineret flere af vores services i en totalløsning i forhold til rydning af dødsbo. Så skal du ikke spekulere på noget i forbindelse med den fysiske flytning. Den inkluderer:

 • Forsvarlig nedpakning af alt inventar
 • Transport af inventaret til den ønskede adresse eller til et opbevaringsrum
 • Opbevaring af inventaret, hvis du ikke har plads eller overskud til at håndtere det med det samme
 • Bortskaffelse af inventar, du ikke ønsker at beholde
 • Rengøring af dødsboet med henblik på salg

Ud over den omfattende nedpakning og efterfølgende transport af inventaret tilbyder vi altså også at hjælpe dig med en masse andre praktiske aspekter af rydningen af dødsboet. Så får du mere tid til at tage dig af de andre aspekter af afviklingen af dødsboet.

Du kan læse mere om, hvad der indgår i vores totalrydning af dødsbo her.

Billede af Danny fra HCA

Et godt tilbud på en hurtig og effektiv rydning

Din flytteoplevelse er det vigtigste for os. Derfor tilrettelægger vi naturligvis også en potentiel rydning af et dødsbo i forhold til dine behov. Du har mulighed for enten at hyre os til en fast timepris eller få et samlet tilbud på hele processen, uanset hvilke af vores ekstra services, du vælger at benytte dig af.

Vælger du at hyre os til en fast timepris, har du mulighed for at vælge imellem vores forskellige pakkeløsninger. Pakkeløsningerne giver et klart overblik over prisen og er desuden målrettet forskellige boligtyper og -størrelser. Derudover tager de højde for hvor mange flyttemænd og hvor stor en flyttebil, der skal bruges i forskellige situationer.

Du betaler dermed ikke ekstra for, at der er tale om rydning af et dødsbo. Du betaler kun for den tid, vi bruger. Vælger du dog vores totalløsning indenfor rydning af dødsbo, hvor vi også klarer opbevaring og rengøring for dig, skal du dog være opmærksom på, at disse services afviger fra vores timepriser.

Vil du hellere have et samlet tilbud på en rydning af et dødsbo, så du med det samme har overblik over både processen og prisen? Intet problem. I samarbejde med dig gennemgår vi dine behov og udarbejder et tilbud. Samtidig aftaler vi også en fast pris, så du på forhånd ved, hvad rydningen kommer til at koste. Hos H.C. Andersens Flyttefirma er du altid garanteret, at den pris du modtager sammen med flyttetilbuddet, også er den pris, der kommer til at stå på regningen.

Læs mere om vores priser og vores pakkeløsninger her.

H.C. Andersens Dødsbo

Søger du en samarbejdspartner, der tilbyder mere end blot hjælp til rydning af et dødsbo? Så kan H.C. Andersen Koncernen stadigvæk hjælpe dig. Vores søsterfirma H.C. Andersens Dødsbo har nemlig specialiseret sig indenfor vurdering og opkøb af dødsbo. Mere end at tilbyde hjælp til den fysiske rydning af et dødsbo, tilbyder de altså at tage hånd om de mere økonomiske aspekter af afviklingen af dødsboet også.

Hos H.C. Andersens Dødsbo bliver du mødt med stor forståelse i en svær tid. De behandler dødsboet med den største respekt og diskretion. I samarbejde med dig fastsætter de en samlet aftale og pris i forhold til rydning og opkøb af dødsboet. Dermed bliver der taget fuldstændig hånd om dødsboet, så du ikke behøver spekulere mere over processen.

Læs mere om H.C. Andersens Dødsbo og deres services her.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   En samlet løsning til en samlet pris

   For at gøre selv en rydning af et dødsbo til en god oplevelse for dig, tilbyder vi hos H.C. Andersens Flyttefirma en række services, der sammen kan fungere som en fuldstændig løsning. Dette gør vi for at give dig mere overskud i en svær tid. Vi klarer nemlig alle de praktiske aspekter af rydningen af dødsboet for dig, og vi gør det til en skarp og konkurrencedygtig pris.
   .

   BLIVER IKKE VIST!
   Nedpakning af inventar

   Vælger du, at lade H.C. Andersens Flyttefirma stå for rydningen af dit dødsbo, klarer vi gerne den omfattende nedpakning af inventaret for dig. Vores dygtige flyttemænd har mange års erfaring med nedpakning af boliger, og vi stiller desuden de nødvendige indpakningmaterialer til rådighed uden merberegning. Så kan du være sikker på, at inventaret når sikkert frem.

   Læs mere om vores nedpakningsservice her.

   Transport af inventar

   Når inventaret er forsvarligt pakket, skal du blot bestemme, hvor tingene skal flyttes hen. Så klarer vi transporten for dig. Hvis du ønsker forskellige dele af inventaret afleveret ved forskellige adresser, klarer vi også det. Du skal blot markere inventaret eller flyttekasserne i forhold til den ønskede adresse.

   Har du ikke mulighed for at håndtere inventaret med det samme, eller har du ikke plads til det, har du også mulighed for at få tingene opbevaret i vores opbevaringslager.

   Opbevaring

   Vi opbevarer gerne inventaret for dig, hvis du er i pladsmangel eller ikke har overskud til at håndtere det straks efter rydningen af dødsboet. Efter nedpakningen kører vi det til vores alarmsikrede og videoovervågede opbevaringslager og pakker det forsvarligt. Så er du sikker på, at det står sikkert, til det hentes igen.

   Læs mere om vores opbevaringsservice her.

   Bortskaffelse af inventar

   Hvis der er noget af inventaret fra dødsboet, du ikke er interesseret i at beholde, tilbyder vi også at skaffe dig af med dele af det. Inden vi går i gang aftaler du blot med vores flyttemænd, hvilke dele af inventaret du ønsker bortskaffet, så kører vi det ud på den nærmeste genbrugsplads. Så undgår du selv at skulle frem og tilbage til genbrugspladsen, og samtidig ved du, at inventaret bliver bragt et sted hen, hvor det bliver afskaffet på en miljørigtig måde.

   Rengøring

   Kan du ikke overskue, at skulle igennem en omfattende rengøring af dødsboet efter rydningen? Så har vi en løsning til dig. Vores søsterfirma H.C. Andersens Rengøringsfirma tilbyder nemlig, i tillæg til vores rydning af dødsboet, at klare hovedrengøringen for dig. Vi sætter begge en ære i at tilbyde arbejde af højeste kvalitet, og derfor er du også garanteret et tilfredsstillende resultat. Så behøver du ikke spekulere på rengøringen, som du naturligvis også får til en god pris.

   Læs mere om H.C. Andersens Rengøringsfirma og deres services her.

   rydning doedsbo
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Skal vi ringe dig op?

   Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd