Flytterengøring

Vi gør din flytning til en ren fornøjelse

Er rengøring det sidste, du har lyst til i forbindelse med din flytning? Hvorfor så ikke vælge et flyttefirma, der arrangerer rengøringen for dig? Vi tilbyder flytterengøring for både private og erhverv, så du ikke kan bekymre dig om andet end at komme på plads i dit nye hjem eller kontor.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » 
 3. Totalløsning
 4.  » Flytterengøring

Flytterengøring i højeste kvalitet

Efter en lang dag med organisering og transport af flyttekasser og møbler, orker du så flytterengøring? Nej vel? Ikke mindst fordi en sådan rengøring kan ende med at tage flere timer ud af en dag, hvor du har en masse andre ting, der også skal ordnes. Hvis det lyder bekendt, så har H.C. Andersen Flyttefirma løsningen til dig: Lad os arrangere en flytterengøring for dig.

I samarbejde med vores søsterfirma H.C. Andersens Rengøringsfirma tilbyder vi rengøring af til- og fraflyttede lokaler, så du undgår at skulle tænke på flytterengøring, når du står i flytterod til halsen. Vi rengør lokalerne fra top til tå og garanterer, at du kan overlade dem til os uden at skulle bekymre dig. Vi sørger for, at lokalerne er rene og præsentable når vi forlader dem.

 • Flytterengøringen omfatter bl.a. hovedrengøring af:
 • Stue
 • Gang
 • Værelse
 • Badeværelse
 • Køkken

H.C. Andersens Rengøringsfirma er vant til at gennemføre flytterengøringer, og kan derfor klare rengøringen langt hurtigere, end hvis du vælger selv skal stå for den. Samtidig er du med deres flytterengøring også sikker på at få en større del af dit depositum tilbage, hvis du fraflytter en lejebolig eller lejede lokaler. På den måde kan du både vinde dyrebar tid og spare dig selv for unødige anstrengelser og bekymringer.

Læs mere om, hvad der indgår i flytterengøringen, her.

Flytterengøring

Spar dig selv for al besværet

Ud over at tilbyde flytterengøring klarer H.C. Andersens Flyttefirma også gerne alle de andre besværlige aspekter af en flytning. Vil du i tillæg til rengøringen eksempelvis slippe for den omfattende ned- og udpakning af inventaret? Eller har du brug for at få nogle ting opbevaret? Så du undgår at stå i flytterod til halsen? Så vil vi meget gerne hjælpe dig. H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder nemlig at ordne det for dig, så du bare skal koncentrere dig om at komme godt på plads.

Læs mere om vores tilbud om ned- og udpakning og opbevaring her.

Flytterengøring for både private og erhverv

Rengøringen af fraflyttede lokaler – uanset om der er tale om private eller erhvervsrelaterede lokaler – kan være en krævende og overvældende proces. Skal det gøres ordentligt, kan det nemt tage flere dage. Dage man kunne bruge på tusind andre ting. Ønsker du at spare dig selv for besværet med rengøring? Så har vi løsningen.

Med en flytterengøring sparer du ikke blot tid og kræfter, du gør også livet nemmere for både dig selv og for de andre involverede parter. De fleste lejekontrakter – både for private og erhverv – indeholder krav nemlig om rengøring i forbindelse med udflytning. En rengøring, der ikke blot er en almindelig hverdags rengøring. Tværtimod er der er tale om en grundig hovedrengøring, der sikrer, at lokalerne står klar til nye lejere. Derfor er det vigtigt, at der bliver gjort rent helt ud i krogene.

H.C. Andersens Rengøringsfirma tilbyder at stå for denne flytterengøring. Vi er effektive, yderst grundige og garanterer at efterlade de fraflyttede lokaler i bedste og reneste stand. Vores standarder er høje, og du kan derfor trygt koncentrere dig fuldt ud om at komme ordentligt på plads, hvis du overlader din flytterengøring til os. Vi garanterer, at alle krav i forhold til rengøringen vil blive mødt.

Har du brug for en hånd med flytterengøringen? Så tøv ikke med at ringe til os. Vi vil meget gerne hjælpe dig. Kontakt os på telefon 28 88 88 80 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Rengøring af din bolig efter de højeste standarder

   ​​​​Når man fraflytter en bolig eller et kontor, er det vigtigt at efterlade de fraflyttede lokaler i den bedst mulige stand. Derfor tilbyder H.C. Andersens Rengøringsfirma ikke kun den bedste service, men også den bedste kvalitet. Vi ved nemlig hvor vigtig en del af flytteprocessen rengøringen er.

   Derfor inkluderer vores flytterengøring bl.a. grundig rengøring af:
   –    Køleskab
   –    Ovn
   –    Badekar/brusekabine
   –    Toilet
   –    Vask

   Vi fjerner kalk og genstridigt snavs, så hverken du, udlejer eller den fremtidige lejer behøver spekulere på noget. Derudover inkluderer vores flytterengøring selvfølgelig også:

   –    Grundig støvsugning af tæpper
   –    Aftørring af støv
   –    Aftørring af vandrette flader, karme, paneler og stikkontakter
   –    Gulvvask
   –    Pudsning af spejle og glas

   Ligesom vores fantastisk gode flyttepriser, er vores priser for flytterengøring yderst rimelige i forhold til andre flytte- og rengøringsfirmaer. Du kan enten få et fast tilbud, som kan være en del af dit samlede flyttetilbud, eller betale ud fra timepris.

   Læs mere om H.C. Andersens Rengøringsfirma og deres flytterengøring her.

   Har du yderligere spørgsmål omkring vores flytterengøring? Så tøv ikke med at ringe til os. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe jer. Kontakt os på telefon 28 88 88 80 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Flytterengøring
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Skal vi ringe dig op?

   Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd