Flyttekasser tilbud

Se vores gode tilbud på flyttekasser!

Står du og mangler flyttekasser til din flytning? Så har vi et godt tilbud til dig. Hos H.C. Andersens Flyttefirma garanterer vi dig materialer i professionel kvalitet, så du kan være sikker på at slippe for bundløse eller sammensunkne flyttekasser.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

  1. Forside
  2.  » 
  3. Pris
  4.  » Flyttekasser tilbud

Flyttekasser i bedste kvalitet

Når man skal planlægge sin flytning, når man før eller siden spørgsmålet om flyttekasser. Hvor mange skal du bruge? Skal du vælge en bestemt type? Skal de lejes eller købes? Når du flytter med H.C. Andersens Flyttefirma tager vi hånd om disse spekulationer for dig. Vi vurderer nemt, hvor mange flyttekasser, der skal bruges til din flytning, og giver dig altid et konkurrencedygtigt tilbud.

Uanset om du skal flytte mange ting eller få, er flyttekassen det mest grundlæggende og mest uundværlige stykke flytteudstyr. Derfor anbefaler vi også, at du går efter kvalitet, når du skal vælge flyttekasser. Så risikerer du ikke, at bunden pludselig går ud af kassen med tallerkner og kopper midt under flytningen. Valget af flyttekasser i god kvalitet er dermed også din garanti for, at der bliver passet bedst muligt på dine ejendele. Derfor får du hos os altid de bedste flyttekasser, så du er sikker på at dine ejendele kommer godt frem.

Skal du desuden have flyttet enten meget tunge eller skrøbelige ting, kan du med fordel overveje at kigge på, hvad vi ellers tilbyder indenfor flytteudstyr. For selvom flyttekassen kan håndtere det meste inventar, så findes den sikreste løsning på transporten af dine ting i kombinationen af flyttekassen med f.eks. bobleplast og indpakningspapir.

Læs mere om vores flytteudstyr her.

Gode tilbud på moderne flytteudstyr

Din oplevelse er det vigtigste for os. Derfor har vi også sørget for, at selv vores flytteudstyr er designet med henblik på at gøre din flytning til en god historie. Derudover får du altid gode tilbud selv på vores moderne flytteudstyr. Det er vores måde at sikre, at omkostningerne omkring din flytteoplevelse ikke stiger, bare fordi du vælger det bedste alternativ.

Dette gælder selvfølgelig også for vores flyttekasser, og derfor er de også både:

  • Robuste – de kan klare helt op til 60 kg, uden at bunden falder ud, og de falder ikke sammen, selv hvis de bliver stablet.
  • Langtidsholdbare – de kan klare adskillige flytninger og er desuden perfekte til opbevaring, da de holder deres form.
  • Rummelige – hvilket sikrer, at du kan få plads til så meget inventar som muligt i hver flyttekasse og ikke skal bruge unødigt mange flyttekasser.
  • Bæredygtige – de er både FSC-mærkede og fremstillet af 100 % genanvendt materiale, så der bliver passet lige så godt på miljøet som på dine ejendele.

Flyttekasserne måler som standard ca. 60 x 40 x 40 cm, og de kan bære op til 60 kg pr. kasse uden at gå i stykker. Vi anbefaler dog, at du ikke fylder mere end maks. 20 kg i hver kasse, simpelthen for at skåne din og din flyttemands ryg.

Læs mere om vores flyttekasser her.

Prisen for køb af vores flyttekasser er 40 kr. pr. stk.

Er du mere interesseret i at leje vores flyttekasser, kan du se de faste priser for leje af vores flyttekasser nedenfor. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have en pris på køb eller leje af vores flyttekasser som en del af dit samlede flyttetilbud.

 

Generelle priser for leje af vores flyttekasser inkl. moms*

Hent selv Indenfor

Storkøbenhavn **

Udenfor

Storkøbenhavn ***

Lev. over 50 km
10 stk. 300 450 550 650
20 stk. 440 590 690 790
30 stk. 580 730 830 930
40 stk. 720 870 970 1070
50 stk. 860 1.010 1.110 1210
60 stk. 990 1.140 1.240 1340
70 stk. 1.120 1.270 1.370 1470
80 stk. 1.250 1.400 1.500 1600
90 stk. 1.350 1.500 1.600 1700
100 stk. 1.450 1.600 1.700 1.800

* Prisen på leje af flyttekasser gælder for 30 dage. Efter de første 30 dage er prisen 5 kr. pr. kasse for 30 dage.
** Levering indenfor Storkøbenhavn: 150 kr.
*** Levering udenfor Storkøbenhavn: 250 kr.

Ud over den klassiske flyttekasse har du hos os også mulighed for enten at leje eller købe garderobekasser. Denne specielle flyttekasse er designet til at opbevare tøj således, at man kan tage tøjet direkte fra skabet og hænge det ind i garderobekassen. På den måde undgår du, at dit tøj bliver krøllet i forbindelse med flytningen og efterfølgende skal stryges igen.

Prisen for at leje en garderobekasse i forbindelse med din flytning ligger på 70 kr. pr. kasse for 30 dage. Efter de første 30 dage er prisen 10 kr. pr. kasse for 30 dage. Ønsker du i stedet at købe dem til eje, koster garderobekasserne 200 kr. pr. stk.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

      Skarpe priser på flytning

      Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

      Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

      Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

      Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

      Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

      • Intet starttillæg
      • Ingen kilometertæller
      • Over 700 anmeldelser på trustpilot
      • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

      Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

      FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

      • Den bedste pris på markedet
      • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
      • Fuld garanti på kvaliteten
      • Fuld garanti på tiden
      • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

      Uhørt højt serviceniveau

      Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

      Rød truck - ikon til mødegaranti

      Mødegaranti

      Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
      Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

      Tidsgaranti

      Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

      Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

      Prisgaranti

      Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

      Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

      Kvalitetsgaranti

      Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

      Køb og leje af flyttekasser for både private og erhverv

      Når du bruger vores flyttekasser til din flytning, kan du vælge at leje eller købe dem. Skal du kun bruge flyttekasserne i det tidsrum, hvor flytningen står på, kan du med fordel vælge blot at leje flyttekasserne. Hvis du enten skal bruge dem i længere tid – evt. i forbindelse med opbevaring – eller planlægger at bruge flyttekasserne igen senere, er det nok en fordel for dig at købe dem. I begge tilfælde står vi klar med et tilbud, der passer til dig og dit flyttebehov.

      Det samme gælder naturligvis også, hvis det ikke er dig, men snarere din virksomhed, der skal flytte. Vores flyttekasser egner sig glimrende til erhvervsflytninger, og deres professionelle kvalitet garanterer, at jeres inventar kommer sikkert fra A til B. Vi giver desuden også gode tilbud på leje og køb af flyttekasserne til konkurrencedygtige priser – som det selvfølgelig også er gældende for vores øvrige services i forbindelse med erhvervsflytning.

      Du finder flere priser for erhvervsflytning her.

      Vil du vide mere eller have et godt tilbud på flyttekasser til din flytning? Så kontakt os på telefon 28 88 88 80 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

      Den helt rigtige flyttekasse til den helt rigtige pris

      Der er rigtig mange flyttekasser på markedet. Derfor er det også vores anbefaling til dig, når du skal vælge flyttekasser, at vælge et flyttefirma, hvor god kvalitet og gode tilbud går hånd i hånd. Når du flytter med H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi ikke blot at stille alt det flytteudstyr, du har brug for, til rådighed, vi gør det også til konkurrencedygtige priser.

      Når det kommer til vores flyttekasser, så betyder det, at du får en flyttekasse i professionel kvalitet, der er både let at samle, slidstærk og robust. Den synker ikke sammen, hvis den stables forsvarligt, og den kan bære op til 60 kg uden at gå i stykker. Det er hvad vi forstår ved god kvalitet indenfor flyttekasser. Det går dog ikke ud over vores priser. Vi tilbyder altid faste konkurrencedygtige priser på vores flyttekasser, og samtidig står vi altid klar med et godt tilbud, der passer til lige præcis din situation.
      Skal vi give dig et godt tilbud på flyttekasser, der passer til lige præcis din flytning? Så ring til os på telefon 28 88 88 80 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

      Flyttekasser tilbud
      Billede af Karsten fra HCA til kontakt

      Ring til os

      Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

      Åbningstider: 08:00-16:00

      Beige telefon ikon

      28 88 88 80

      Beige pen ikon

      info@hc-a.dk

      Skriv til os

      Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

      Skal vi ringe dig op?

      Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

      Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

      Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

      De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

      Signe Elise

      Fem Stjernet Anmeldelse

      Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

      Louise Nielsen

      Fem Stjernet Anmeldelse

      De varmeste anbefalinger herfra.
      God behandling og den bedste service fra start til slut.

      Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

      Paya Søberg

      Fem Stjernet Anmeldelse

      Vi gør din flytning til en god oplevelse

      Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

      Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
      Du finder vores kontaktoplysninger her.

      Skal vi ringe dig op?

      Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
      Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

      Billede af Christian fra HCA til kontakt

        FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

        Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


          DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

          Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

          Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

          Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

          FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

          Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

          Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

          Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

          Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

          VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

          Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

          Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

          FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

          • Den bedste pris på markedet
          • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
          • Fuld garanti på kvaliteten
          • Fuld garanti på tiden
          • Vejledning og gode råd