Flytning af Flygel

Vi flytter også dit flygel

H.C. Andersens Flyttefirma hjælper dig med at flytte selv det største og tungeste inventar. Derfor kan vi også hjælpe dig med flytning af dit flygel. Vores dygtige og erfarne flyttefolk har erfaring med tunge løft, og ved hvordan de skal behandle dit flygel, så det kommer sikkert frem.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » 
 3. Flytteservice
 4.  » Flytning af flygel

Eksperter i tunge løft

Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi eksperter i flytning. Vi kan derfor også varetage flytning af dit flygel. Vores lange erfaring med flytning betyder, at du trygt kan overlade i flygel i vores varetægt.

Vi ved at dine møbler har stor betydning for dig, og derfor er det vigtigt, at de bliver behandlet ordentligt. Derfor har vi altid fokus på høj sikkerhed, når vi flytter dine genstande. Når det er genstande, der har stor affektionsværdi, som vi forestiller os dit flygel har, er vi ekstra forsigtige, så dine møbler altid kommer frem uden en skramme.

kontorflytning

Vi flytter dit flygel i hele landet

For os spiller det ingen rolle hvor i landet, du befinder dig. H.C. Andersens Flyttefirma er nemlig et landsdækkende flyttefirma, så vi kan også varetage din flytteopgave. Har du derfor et flygel stående på Sjælland, på Fyn eller i Jylland? Så kan vores dygtige flyttefolk give dig den bedste service og klare de tunge løft for dig. Deres fornemmeste opgave er at give dig den bedste service, så du får en god flytteopgave.

Det spiller heller ingen rolle for os hvor dit flygel skal transporteres hen. Om dit flygel skal transporteres på tværs af landet eller til udlandet er underordnet for os. Vi klarer alle opgaver og vores flytninger kender ingen grænser. Derfor står vi altid klar til at flytte dit flygel og andre tunge ejendele til det store udland.

Med vores store ekspertise indenfor langdistanceflytninger kan du være sikker på, at dine ejendele bliver håndteret på den mest forsvarlige og professionelle måde.

Læs mere om hvad vi tilbyder indenfor langdistanceflytninger.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Professionel flytning af flygel

   Vi har hos H.C. Andersens Flyttefirma lang erfaring med flytning af flygler. Derfor har vi alt det udstyr, der er nødvendigt når tunge møbler skal flyttes. Derfor behøver du aldrig at skille dine store møbler ad inden flytningen, vi tager dem med samlet, så du hurtigt har dine møbler på plads i dit nye hjem. Det er heller ikke et problem, hvis dine møbler skal bæres op til 5. eller 6. sal. Vores professionelle flyttefolk er vant til at gennemføre flytninger til både lejligheder, villaer og erhvervslejemål.

    

   Vi har alt udstyr til flytning af dit flygel

   Samtidig med at alle H.C. Andersens Flyttefirma har erfaring og ekspertise i at flytte tung inventar, er vi også et flyttefirma, som har udstyret i orden. Vi kan flytte flygler i alle størrelser på en sikker og forsvarlig måde.

   Bæreseler er fast inventar i alle vores flyttebiler, og dem bruger vi jævnligt til at klare forskellige tunge flytteopgaver. Vi har mange gode flytteoplevelser bag os, hvor vi har brugt bæreseler til flytning af flygler og diverse specielle møbler i massivt træ, som kræver en særlig håndtering og “know-how”.

   Hvis der er behov for en flyttelift til opgaven, er vi også din redning. Med vores flyttelift klarer vi nemt flytningen af dit flygel, uanset om det befinder sig i stuen eller på 5. sal.

   Se mere om vores flytteudstyr her.

    

   Du er fuldt forsikret hos os

   Følelsen af tryghed er utrolig vigtig, når du overlader dine ejendele i hænderne på andre – især når det drejer sig om et klaver, som ofte ikke “kun” har en stor økonomisk værdi, men også en uerstattelig affektionsværdi.

   Det er vi fuldt ud bevidste om hos H.C. Andersens Flyttefirma og du kan derfor trygt overlade dit klaver i vores professionelle hænder. Når du vælger os, er du nemlig garanteret den bedste faglige ekspertise, hvor vi har et konstant fokus på din tilfredshed. Du kan have ro i maven og vide, at dit klaver bliver håndteret forsvarligt af nogle af de mest professionelle og kompetente flyttemænd i branchen.

   Skulle der mod forventning ske et uheld, er du fuldt forsikret hos os i henhold til forsikringsloven.

   flytning af flygel
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Skal vi ringe dig op?

   Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd