Flytteservice

Gør din flytning til en god historie med vores flytteservice

Når du bruger H.C. Andersens Flyttefirmas flytteservice er ingen opgave for stor eller for lille. Vi garanterer en nem og effektiv flytning, uanset om du er privatperson eller virksomhed. Vores ambition er at levere en drøm af en flytteservice, hvor du nyder godt af et flyttefirma med høj service og faste lave priser.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » Flytteservice

Flytteservice med totalløsning

At flytte er ikke et eventyr, og derfor kan det virke som den ene udfordring oven på den anden. En flytning fra lejlighed til lejlighed kan hurtig give ømme lår og ridsede møbler. Derfor er det en god ide at hyre assistance fra et professionelt flyttefirma.

Der findes utrolig mange flyttefirmaer, og det kan derfor være svært at finde hoved og hale i, hvem man skal vælge. Først og fremmest skal du overveje, hvilke services du har brug for assistance fra et flyttefirma til. Om du flytter som privatperson eller virksomhed har også betydning for, hvilken flytteservice der er rigtig for dig.

H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder flytteservice på følgende områder:

 • Flytning for private kunder, der skal flytte i ny lejlighed eller hus.
 • Flytning for erhvervskunder, der skal flytte kontor.

Derudover klarer vi alle aspekter af din flytning ved at tilbyde en række ekstra services i form af opbevaring, ned- og udpakning, flytterengøring m.m.

Læs om vores ekstra services her.

Hvis du skal have et klaver eller flygel flyttet er vi specialisterne du skal have fat i.

Du kan læse mere om, hvordan vi flytter dit klaver her.
Og du kan læse om, hvordan vi flytter dit flygel her.

H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder totalløsninger OG individuelle skræddersyede aftaler. Derfor er vi dit flyttefirma lige meget hvilken flytteservice, du har brug for. Vi giver dig et samlet tilbud, så du på forhånd ved, hvor meget du skal af med. Priserne er altid 100 % gennemsigtige og uden overraskelser.

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Ring til os på 28 88 88 80 eller udfyld kontaktformularen til højre.

BLIVER IKKE VIST!
Totalløsninger på flytteservicen hos H.C. Andersens Flyttefirma

Et totaltilbud hos H.C. Andersens Flyttefirma er inkl. afmontering af diverse effekter, forsvarlig nedpakning af alt inventar, flyttetransport, tunge løft ved ud- og indbæring samt rengøring af det fraflyttede.

For virksomheder tilbyder vi også at være jeres flyttekoordinator og lede hele flytteprojektet. På den måde bliver flytningen klaret så professionelt og effektivt som overhovedet muligt.

Her er nogle af de totalløsninger, som vi oftest udfører;

Når du bestiller flytteservice hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris og et par veltrænede flyttemænd, der flytter dine ting nemt og forsigtigt. Vi passer nemlig på dine sager, som var det vores egne.

Læs mere om opbevaring her
Læs mere om at flytte til udlandet her

Få en skræddersyet flytteservice

H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder skræddersyede tilbud, der passer præcis til dig og dine flyttebehov. Sammen aftaler vi hvilke flytteservices, du har brug for.

Måske ønsker du selv at pakke dine ejendele ned, men foretrækker, at vi klarer alle de tunge løft ved ud- og indbæring samt står for selve flyttetransporten? Hvis du selv vil stå for nedpakningen, har du stadig mulighed for at få vejledning og købe eller leje udstyr til indpakningen hos H.C. Andersens Flyttefirma.

Læs mere om køb og leje af flytteudstyr her

Det kan også være, du ønsker, at vi står for at nedpakke skrøbelige ejendele eller IT-udstyr, så dine dyre ting bliver forsvarligt pakket ind og ikke tager skade under flytningen.

Ejer du ting, som kræver speciel indpakning for at kunne flyttes forsvarligt og uden at blive beskadiget, kan vi hos H.C. Andersens Flyttefirma nemt klare det. Vi har bobleplast, bølgepap, silkepapir samt flyttetæpper, som vi bruger til flytninger, der kræver noget ud over det sædvanlige. Med vores flyttemænds store ekspertise inden for nedpakning, er du 100 % sikker på, at dine ejendele bliver flyttet på den allermest forsvarlige måde.

Se hvad vi tilbyder indenfor ned- og udpakning her

Vi laver den skræddersyede aftale i samarbejde med dig, og stort set alt kan lade sig gøre. Hos H.C. Andersens Flyttefirma tager vi meget gerne imod idéer fra din side, og laver dit skræddersyede tilbud ud fra dine ønsker og behov.

Udfyld kontaktformularen til højre og få et gratis og uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning til dine flyttebehov.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Den bedste flytteservice til private

   Står du og skal flytte til en ny adresse? Og kan du ikke overskue at flytte de tunge møbler selv?

   H.C. Andersens Flyttefirma håndterer årligt over 2000 flytninger for private, og står klar til at gøre din flytning nem og stressfri. Vi klarer både store og små opgaver indenfor privatflytning, og vores dygtige medarbejdere står altid klar til at møde dig med et smil på læben. Dine ejendele er altid forsikret og i sikre hænder hos vores dygtige flyttemænd.

   BLIVER IKKE VIST!
   Vi klarer alt fra lejlighedsflytning til husflytning og genhusning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma håndterer mange forskellige typer flytninger – store som små, om du flytter i lejlighed eller i hus.
   Vi tilbyder privatflytning på hele Sjælland, Odense og Jylland samt langdistanceflytning. Vi har især erfaring med at flytte i Københavnsområdet, som navnlig inkluderer lejlighedsflytning. Du får altid faste lave priser, og vi tager ikke ekstra gebyrer, uanset hvilken etage du skal flytte til eller fra.

   Få et uforpligtende tilbud på din privatflytning

   At du som kunde føler, at du er i trygge hænder, når du flytter med os, er H.C. Andersens Flyttefirmas hjertesag. Derfor kan du altid få en gratis konsultation med en af vores dygtige flyttekonsulenter inden din flytning.
   En flyttekonsulent kan hjælpe dig med, hvordan dine ejendele bedst pakkes ned og rådgive dig i eventuelle spørgsmål vedrørende din flytning.

   Læs mere om vores flyttekonsulent her

   Skal vi gøre din flytning til en god historie? Så kontakt os på tlf. 28 88 88 80 og book en flyttekonsulent eller få et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan også indhente et flyttetilbud ved at udfylde kontaktformularen ude til højre.

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma står vores medarbejdere og flyttekonsulenter altid klar til at hjælpe og rådgive dig.

   Standsættelse af lejebolig fra ved fraflytning

   Bor du til leje og skal have istandsat boligen i forbindelse med en flytning?

   Vores partnere fra H.C. Andersens Istandsættelse kan hjælpe med hele istandsættelsen, herunder rengøring, gulvafslibning og maling, samt al kontakt med din udlejer.

   Du er altid garanteret at få hele dit depositum tilbage!

   Se mere på https://hcandersensistandsættelse.dk

   Den bedste flytteservice til erhverv

   Skal din virksomhed flytte? Har I brug for et flyttefirma, som klarer jeres flytning sikkert og effektivt, så I hurtigt kan komme på plads og koncentrere jer om at genoptage arbejdet?

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi vant til at håndtere mange flytteopgaver, og har lang erfaring og stor ekspertise i at flytte. Vi flytter jævnligt for både større og mindre virksomheder, og har mange års erfaring i at koordinere større flytteprojekter, der inkluderer hele eller dele af en erhvervsflytning.

   Lad os stå for hele firmaflytningen – lige fra nedpakning til total opsætning i de nye erhvervslokaler. Vi tilbyder naturligvis også at arrangere rengøring af de fraflyttede lokaler.

   Læs mere om vores erhvervsflytning her.

   BLIVER IKKE VIST!
   Få klaret din kontor- og domicilflytning - uanset størrelsen

   Skal du bruge et flyttefirma med gode erfaringer og stærke kompetencer indenfor flytning af kontorer eller domiciler? H.C. Andersens Flyttefirma har flere års erfaring med at flytte for både større og mindre kontorer og domiciler. I samarbejde med jer koordinerer vi flytningen af jeres kontorer, så det forstyrrer den daglige drift mindst muligt. På den måde kan jeres medarbejdere fokusere på deres arbejde, virksomheden på forretningen og vi på flytningen. 

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi meget bevidste om det ansvar, der medfølger, når man som flyttefirma håndterer virksomheders ejendele – og hvor vigtigt det er, at alle aftalte tidsplaner overholdes. Derfor tilgår vi alle flytteopgaver med ihærdighed og omhu, samtidigt med at vi sikrer os, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet. 

   Vi er et flyttefirma med en målsætning om at yde en kundeservice ud over det sædvanlige –  derfor er vi også altid villige til at yde dét ekstra.

   Få et uforpligtende tilbud på din erhvervsflytning

   En erhvervsflytning er ofte en stor opgave. Hos H.C. Andersen Flyttefirma anbefaler vi derfor, at vi forud for aftalen mødes og afstemmer prisen med opgavens karakter og størrelse. På den måde får I en fast pris fra starten af, så der ikke dukker nogle økonomiske overraskelser op hen ad vejen.

   Har I særlige ønsker, som I gerne ser, vi hjælper med i forbindelse med jeres erhvervsflytning, så tøv ikke med at spørge. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe jer, og gøre jeres flytning til en god historie.

   Kontakt os på telefon 28 88 88 80 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden – så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

   Flytteservice
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Skal vi ringe dig op?

   Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd