Møbelhund

Få en rullende let flytning med en møbelhund

Din flytning bliver enkel og effektiv med vores møbelhund. Det lille og smarte redskab sørger for, at vi passer ekstra godt på dine ting – og på vores flyttemænds helbred. Du får sammenlagt en glidende og effektiv flytteoplevelse.

Maksimal kundetilfredshed

Over 700 perfekte anmeldelser

 1. Forside
 2.  » 
 3. Flytteudstyr
 4.  » Møbelhund

Hvorfor bruge en møbelhund til flytning?

Begynder du at svede bare ved tanken om alle de tunge møbler og flyttekasser, du skal slæbe til og fra flyttebilen? Så kan du godt ånde lettet op nu. Hos H.C. Andersens Flyttefirma har vi nemlig svaret på dine flyttekvaler: Gør din flytning rullende let med en møbelhund.

Vores møbelhund kan et særligt trick, som du vil få stor glæde af. Den lader os nemlig rulle alle dine tunge møbler og flyttekasser hele vejen til flyttebilen. Så slipper du for at slæbe dem i dit ansigts sved.

En møbelhund er helt grundlæggende en plade med hjul på. Selvom det lyder meget simpelt, er der tale om et ofte uundværligt redskab. Når først du går i gang med det tunge flyttearbejde, vil du sætte pris på at have en møbelhund til at hjælpe dig. For at sikre dig den bedst mulige flytteoplevelse stiller vi hos H.C. Andersens Flyttefirma derfor altid en møbelhund til rådighed for din flytning – ganske gratis.

De store fordele ved en møbelhund

Når H.C. Andersens Flyttefirma klarer din flytning, gør vores møbelhund hele din flytning mere effektiv.

Der er nemlig store fordele ved at bruge en møbelhund, når du skal flytte:

 • Selv på steder hvor pladsen er trang, flytter den nemt møbler og flyttekasser. Møbelhundens praktiske størrelse gør den derfor velegnet til flytteopgaver i alt fra store palæer til trange københavnerlejligheder.
 • Din flytning bliver mere effektiv. Vi kan transportere op til 5 flyttekasser ad gangen på en møbelhund. Det sparer os for adskillige ture til og fra flyttebilen – til stor glæde for dig.
 • Du undgår at overbelaste kroppen med det tunge slæbearbejde til og fra flyttebilen. Mange tunge løft virker nedslidende på kroppen, så med en møbelhund passer vi især på ryg, nakke og knæ hos vores flyttemænd.
 • Du passer ikke bare bedre på dig selv, men også på dine ting. Når vi ruller dine tunge genstande i stedet for at slæbe dem, passer vi samtidig ekstra godt på dem.

Du anstrenger altså hverken ryggen eller humøret, når du flytter med en møbelhund. I stedet får du mere ud af din flyttetid samtidig med, at du passer godt på dig selv og dine ting.

Billede af Danny fra HCA

Du får den bedste møbelhund til flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma

Møbelhunden fra H.C. Andersens Flyttefirma har flere kvaliteter, som gør den ideel til flytteopgaver:

 • Den kan nemt manøvreres rundt på steder, hvor pladsen er trang. Og vi kan uden problemer stable helt op til 5 flyttekasser på den ad gangen.
 • Den er brugervenlig og nem at styre – også selvom den er lastet tungt. Vores møbelhund kan køre i alle retninger, da dens 4 hjul alle kan dreje om egne aksler.
 • Den er udstyret med gummihjul, og derfor efterlader den ingen grimme ridser og mærker på dit gulv.
 • Dens overflade har skridsikre gummifelter. Dermed er du sikker på, at det du placerer ovenpå møbelhunden, ikke glider af under turen til flyttebilen.

Med en møbelhund fra H.C. Andersens Flyttefirma er du garanteret en rullende start på dit flytteeventyr. Ønsker du at effektivisere din flytning endnu mere, kan du med fordel kigge på, hvad vi ellers tilbyder af flytteudstyr.

Læs mere om vores flytteudstyr her.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

28 88 88 80

Beige pen ikon

info@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.


  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Skarpe priser på flytning

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Tilmed opkræver vi aldrig ekstra gebyrer for kørsel - dette er altid en del af den samlede pris. 

   Du kan læse mere om hvad vores flyttemænd koster her. eller se priseksempler nedenfor.

   Mange fordele ved at vælge H.C. Andersens Flyttefirma

   Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Dette er blot nogle af grundende til at lade os stå for din næste flytning.  

   Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

   • Intet starttillæg
   • Ingen kilometertæller
   • Over 700 anmeldelser på trustpilot
   • 4,9 ud af 5 stjerner på trustpilot

   Hvis du leder efter prisen på en flyttemand, skal du bare klikke. her eller indhente et tilbud nedenfor.

   FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.
   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din flytning til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Køb og lej dit flytteudstyr hos H.C. Andersens Flyttefirma

   Du finder alt i moderne flytteudstyr hos os, så din flytning kan blive en god historie.

   Vi tilbyder alt inden for materiale til indpakning af dine skrøbelige ejendele. Så er du sikker på, at alle dine ting overlever turen til dit nye hjem. Uanset om du er på udkig efter indpakningspapir, bobleplast eller bølgepap, finder du det hos os. Selvfølgelig altid til en skarp pris.

   Har du brug for flytteudstyr til at klare tunge løft og gøre hele din flytning mere enkel og effektiv? Når du flytter med H.C. Andersens Flyttefirma stiller vi altid både sækkevogn, møbelhund og flyttelift til rådighed for din flytning – uden merberegning. Så er du sikker på den bedst mulige håndtering af dine ting. Vi rådgiver dig også gerne om, hvilket af vores flytteudstyr der ville gavne lige præcis din flytning.

   Se hvad vi tilbyder indenfor flytteudstyr.

   Læn dig tilbage og lad os klare det tunge flyttearbejde for dig. Få et uforpligtende tilbud på din flytning ved at ringe til os på 28 88 88 80 – eller udfyld formularen til højre.

   Vi glæder os til at gøre dine flyttedrømme til virkelighed.

   møbelhund
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   28 88 88 80

   Beige pen ikon

   info@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

   Skal vi ringe dig op?

   Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad siger kunderne om vores flyttefirma?

   Scoren på Trustpilot siger 4,9 til H.C Andersens Flyttefirma, og selvom det ikke er perfekt, er vi meget tilfredse! Det betyder nemlig, at kunderne synes, at vi leverer en god service, er professionelle og tilbyder de rette løsninger. Vi vil altid gerne blive bedre til vores arbejde, så skriv endelig en anmeldelse af os, når din flytning er overstået. Enten på Trustpilot, Facebook eller Anmeld Håndværker. Det vil vi værdsætte meget..

   De var flinke og imødekommende, og de arbejdede hårdt og hurtigt. Alt imens de på fineste vis passede godt på mine ting! Ikke en eneste af mine ejendele fik en skramme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger😊☀️

   Signe Elise

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Fantastisk service 🙏 Har brugt H.C Andersen flytte firma 2 gange nu. Begge gange har de været super gode. Kommer til tiden, arbejder effektivt og hårdt. Og så koster de ikke en bondegård som mange andre. Vil klart anbefale dem til andre ☺️

   Louise Nielsen

   Fem Stjernet Anmeldelse

   De varmeste anbefalinger herfra.
   God behandling og den bedste service fra start til slut.

   Er i dag flyttet fra Odense til Børkop, og de to gutter knoklede, men havde stadig tid til smil, gag&løjer og lidt ekstra hjælp.

   Paya Søberg

   Fem Stjernet Anmeldelse

   Vi gør din flytning til en god oplevelse

   Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, er du altid garanteret en fast aftalt pris uden skjulte gebyrer og professionelle flyttemænd, der flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi er til rådighed hele døgnet og på alle ugens dage.

   Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular eller ved at udfylde felterne nedenfor. Du kan også bare kontakte os direkte.
   Du finder vores kontaktoplysninger her.

   Skal vi ringe dig op?

   Lad dig ikke nøjes med sjusk. Få specialister med udstyret og ekspertisen til at passe godt på dine ting, når du flytter.
   Giv os dit navn og dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

    Få et uforpligtende tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


     DANMARKS BEDSTE FLYTTEFIRMA

     Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

     Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttefirma.

     Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi giver os gerne lidt ekstra for at sikre dig den bedst mulige flytning med god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

     FLYTNING TIL FASTE OG LAVE PRISER

     Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang. Du får den bedste flytning til en skarp pris og med vores dygtige flyttemænd.

     Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din flytteopgave, som var det vores egen.

     Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi en fast timepris. Vores stærke og friske flyttemænd er altid parate til at hjælpe dig, uanset tidspunkt og dag.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv flyttemand.

     VI GØR DIN FLYTNING TIL EN GOD HISTORIE

     Vi yder gratis konsultation og vender altid tilbage inden for 24 timer. Du får altid høj service til en super pris!

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 28 88 88 80 eller skrive til info@hc-a.dk.

     FOR AT DIN FLYTNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på tiden
     • Vejledning og gode råd